Skovfredning - fredningsforslag


Skovfredning - fredningsforslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Rolf Jensen, Treldenæsvej 178, Fredericia
Billede
Fredericia Debat. 

Læserbrev: I arbejdets medfør kommer jeg i mange haver og har set mange "perler" med henblik på samspillet mellem natur og kultur.

Et oplagt mål for Danmarks Naturfredningsforening (DN).

Dér, i de private haver, kan DN på egen hånd gå rundt, vælge de bedste ud, og derefter give haveejerne den fornemme gave at frede deres dejlige have.

Haveejerne er derefter fri for at tænke på, hvordan deres dejlige have skal være og passes, og deres dejlige have vil derefter bestå til evig tid.

Dette hovedløse forslag er kommet til verden som eftertanke over, hvad DN har gang i ved den private del af Trelde Skov, hvor biodiversiteten ikke er truet - hvor skal pengene til ældrepleje komme fra ...?

Måske vinder DN urørt skov og/eller kontrol, men der tabes rig kulturskov og demokrati.

Dansk Naturfredningsforening fremfører sig med en manér, der enten viser manglende respekt for andre værdier end deres, total ligegyldighed for alle andre, eller "målet helliger midlet".

Al Qaeda?

Er DN en demokratisk forening? Nej, men indskrevet i Danmarks Riges lovgivning.

I håb om, at det "kun" er manglende respekt, er dette lavet for, at selv DN måske vil vågne og ryste på hovedet - som vi mennesker gør, når DN eksperimenterer med både kultur og natur.

Skovfredning - fredningsforslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce