Fredericia set gennem argentinske øjne: 365 nye muligheder


Fredericia set gennem argentinske øjne: 365 nye muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lilén Nahir Altamira, au pair i Fredericia
Billede
Kommentar. 

Først og fremmest - godt nytår. Jeg håber, at du har haft en rigtig god 1. januar.

Personligt havde jeg en skøn aften med min danske familie og venner. Det var en velsignelse.

Det er utroligt, hvor hurtigt tiden går. I midten af januar sidste år ankom jeg til København, og det virker som om, at det var i går. Så mange uventede ting er sket siden den dag. Det er meget interessant at opdage de veje, gennem hvilke livet fører os. Meget interessant og spændende.

Fakta
Lilén Nahir Altamira er den seneste tilføjelse til listen af skribenter på Fredericia Dagblad.Lilén kommer fra Argentina og arbejder nu som au pair i Fredericia i en familie med trillingepiger.

Hun skal fremover fortælle om sit liv i Fredericia, og hvordan hun ser byen.

Jeg ser hvert nyt år som en sum af nye livsmuligheder. Muligheder der fuldstændig kan ændre ens livsstil, muligheder for nye job, muligheder for ny kærlighed, hundredvis af forskellige typer af muligheder.

I mine øjne er det mest interessante, den måde man mødes disse nye situationer på; man kan være bange og fuldstændig afvise dem, eller man kan, med frygt og alt, omfavne dem med et åbent sind.

I mit tilfælde nyder jeg alle de muligheder, livet byder mig, hvor tossede de end er.

Selvfølgelig er jeg nogle gange en smule bange, lidt nervøs eller en smule usikker, men at sætte mig selv i den situation, hvor jeg prøver nye ting, er den måde, jeg gerne vil leve livet på. Ved at gøre det har jeg mødt vidunderlige mennesker og oplevet ting, jeg end aldrig havde forestillet mig.

Måske er jeg meget heldig, eller måske lægger jeg ikke så meget vægt på det negative, men faktum er, at jeg ikke husker en eneste gang, hvor alt er gået galt, hvis jeg har fulgt de eventyr, livet har givet mig.

Jeg har lært at lytte til mig selv og ikke lade andre menneskers frygt og usikkerhed blive til mine. Jeg arbejder konstant på det, selvfølgelig, for personlig udvikling er et fuldtidsjob; men jeg tror på, at flere mennesker skulle følge den måde at tænke på, jagte deres drømme og have tillid til sig selv.

I mine øjne så kan man, hvis man selv tror på, at man kan noget, opnå det.

Så jeg håber, at du vil tage tyren ved hornene og få det meste ud af disse 365 nye muligheder, som livet giver dig. Vær glad, nyd livet og tag dig af dine kære. Ved rejsens afslutning er det det eneste, der virkelig betyder noget.

Fredericia set gennem argentinske øjne: 365 nye muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce