Tolke blev rige på indvandring


Tolke blev rige på indvandring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kim Harlev, Konsul Jensens Gade 14, Horsens
Billede
Læserbrev. 

Læserbrev: En ny gruppe i det danske samfund er blevet ret så velhavende på den enorme indvandring fra ikke-vestlige lande til Danmark.

Det drejer sig om de mange arabisktalende tolke.

Udgifterne til gratis tolkebistand til migranter fra Mellemøsten og Nordafrika, som både kommuner og regioner i Danmark i stor stil betaler kvit og frit, er nærmest eksploderet i de senere år.

I praksis har der faktisk ikke været nogen grænse for, hvor meget eller hvor længe ikke-vestlige indvandrere har kunnet modtage disse meget dyre tolkeassistancer.

Der er eksempler her i Danmark på, at nogen har modtaget gratis tolkebistand i op til 14 år!

Derfor er det jo ikke så mærkeligt, som også medierne har beskrevet, at ikke-vestlige indvandrere i stort tal er udeblevet fra danskundervisningen.

De vil ikke Danmark og ønsker ikke på nogen måde at blive integreret.

Og hvorfor skulle man så lære dansk, når man ovenikøbet får det hele betalt ganske gratis?

Det har betydet, at de mange arabisktalende tolke har kunnet tjene nærmest styrtende med penge.

Migranterne fra Mellemøsten kan åbenbart få de allerdyreste ydelser her i Danmark ganske gratis, noget, som ingen ældre danskere kan få.

Hvis vi sammenligner med prisen på, hvad en hjemmehjælpstime koster, så vil udgifterne pr. tolketime sandsynligvis være to til tre gange så stor.

Dertil kommer også gratis læge og hospitalsbehandling. Der er også her tale om ekstremt dyre ydelser, som ingen danskere kan få nogetsteds i udlandet, medmindre man har en forsikring eller selv betaler for det.

I Danmark er der åbenbart stor forskel på, hvem i befolkningen der kan få del i velfærden og modtage de allerdyreste ydelser helt gratis.

Tolke blev rige på indvandring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce