Coca-Colas julelastbil kommer til Fredericia

Coca-Colas julelastbil vil være at finde ved Føtex på Venusvej 8 den 22. november kl. 12-18, hvor alle inviteres til at komme og nyde iskold Coca-Cola i et hyggeligt juleunivers. Foto: Coca-Cola

Coca-Colas julelastbil kommer til Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang i seks år kommer Coca-Colas julelastbil igen til Danmark for at sprede juleglæde. Fredericia er et af de udvalgte steder, som den kendte rød-hvide julelastbil besøger på sin vej gennem Danmark.

Fredericia: Coca-Cola har altid været tæt forbundet med julen, og det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 opfandt julemanden i den skikkelse, som vi kender i dag. Lige siden har julens farve været rød, og det er for manges vedkommende først rigtig jul, når den røde Coca-Cola lastbiler kører gennem snelandskabet på tv-skærme og biograflærreder i deres julereklame.

Nu bliver det muligt at opleve den rød-hvide julelastbil i det danske vinterlandskab, når lastbilen besøger Fredericia og 29 andre steder rundt om i landet for at sprede glæde og god stemning. Hos Coca-Cola Danmark glæder man sig over, at man igen kan sende julelastbilen ud på de danske vinterveje.

- Julen er højtid for Coca-Cola, og julelastbilen er for mange danskere lige så stor en del af julen som rensdyr, bjældeklang og julemandens kane. Derfor er vi meget glade for, at vi igen i år kan køre rundt til danskerne med julelastbilen, der bringer nostalgi og skønne juleminder frem hos rigtig mange mennesker. Vi håber, at rigtig mange her i Fredericia vil kigge forbi, når julelastbilen åbner for et magisk juleunivers, fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark, i en pressemeddelelse.

Når den oplyste julelastbil ankommer til Fredericia, vil der blive serveret Coca-Cola til dem, som kommer forbi. Lastbilen vil også blive åbnet, så alle kan opleve det rød-hvide juleunivers, og man kan tage billeder og selfies i julemandens kane.

Coca-Colas julelastbil kommer til Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce