Annoncørbetalt indhold

Fordele og ulemper forbundet med SMS lån

SMS lån er en af de nyere måder hvorpå du i dag kan låne penge. Lånetypen er især blevet populær blandt det yngre segment, hvilket formentlig skyldes at du kan låne penge nemt og hurtigt via din smartphone. Men hvad karakteriserer et SMS lån? Og hvilke fordele og ulemper er forbundet med denne type lån?

Hvis du ikke finder den information, du skal bruge i denne tekst, kan du læse mere om SMS lån - og finde det rette lån - hos Fair-laan.dk her.

Hvad karakteriserer et SMS lån?

Et SMS lån optager du (ikke så overraskende) over din mobil, via SMS. i SMS'en sender du dine personlige oplysninger samt beløbet du ønsker at låne. Herefter afventer du svar om, om du er godkendt til lånet eller ej. Du kan eksempelvis ikke låne penge hvis du er registreret som dårlig betaler eller hvis du allerede har et lån hos samme låneudbyder.

Det er også muligt at optage et SMS lån online via en sammenligningstjeneste eller låneudbyderens egen hjemmeside.

Beløbet du kan låne afhænger i høj grad af låneudbyderen. Alt efter hvilken låneudbyder du vælger, kan du låne et sted mellem 100 kroner og et par hundrede tusinde kroner. Men det er ikke kun lånebeløbet der varierer, det gælder også parametre som løbetid, renter og lignende. Derfor er det vigtigt at du gør dig nogle tanker om disse parametre og faktorer, inden du låner penge.

Hvad er fordelene ved et SMS lån?

Der er en lang række fordele ved et SMS lån og herunder finder du en håndfuld af dem:

SMS lån er en hurtig måde at låne penge på. Hvis du står i en situation hvor du mangler penge lige nu og her, kan det være en stor fordel at vælge et SMS lån. Det går hurtigt lige fra du ansøger om lånet og til de står på din konto. Behandlingstiden ved SMS lån er kort og dermed går der sjældent mere end 24 timer før du har pengene på din konto. I nogle tilfælde kan du have pengene på din konto indenfor få timer, hvorimod andre låneudbydere bruger 1-2 døgn.

Du skal ikke stille sikkerhed når du søger om et SMS lån. Dermed bliver SMS lån til en nem form for lån, sammenlignet med de traditionelle banker.

Selvbestemmelse. Du er ikke nødsaget til at redegøre for hvad de lånte penge skal bruges til. Dermed kan du helt selv beslutte hvad du ønsker at bruge pengene fra dit SMS lån til. Lånte du derimod penge i din lokale filial, ville pengene som oftest være øremærket til den genstand du låner penge til.

Hvad er ulemperne ved et SMS lån?

Selvom der findes en lang række fordele ved et SMS lån, er der også nogle forhold som du skal være opmærksom på inden du optager et SMS lån:

Når du optager et SMS lån er det uden beskyttelse. Du er altså langt mindre beskyttet når du optager et SMS lån, end hvis du havde lånt penge i din lokale filial.

Derudover kan det hurtigt blive dyrt at optage et SMS lån, hvis ikke du er opmærksom på alle parametre og det der står med småt. Grunden til at et SMS lån kan blive dyrere, er på grund af uigennemskuelige renter og gebyrer. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på alt i kontrakten, som kan have indflydelse på prisen på dit lån.

Til sidst er ÅOP´en ofte høj ved SMS lån. De årlige omkostninger i procent er ofte en del højere når du låner ved en online låneudbyder, sammenlignet med ÅOP'en ved et banklån.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.