Annonce
Læserbrev

Åbent brev til kommunen. Vi står sammen om et samlet idrætscenter i Give

Vi står sammen i Give. Så nu skal vi have jeres opbakning med beslutning om et samlet idrætscenter ved Søndermarkshallen.

Læserbrev: Kære byråd!

Vi har tit hørt, at foreningerne i Give ikke kan blive enige, og at byrådet ikke kan tage beslutninger, når foreningerne ikke ved, hvad de vil.

Den tid er forbi!

Idrætsforeningerne i Give står bag ansøgningen til budget 2020 om et samlet idrætscenter i Give.

Det gør vi, fordi vi vil noget mere for nuværende og kommende borgere i Give. Fritidsaktiviteter, idræt og fællesskaber har en stor værdi for rigtig mange mennesker.

Når foreningerne kommer sammen i nye, gode fysiske rammer, tror vi på en synergi, hvor vi sammen kan blive endnu mere ambitiøse med nye tilbud, som også rækker ud til borgere, som i dag ikke er idrætsaktive.

Vi vil med andre ord ikke "bare" have bedre rammer til vores nuværende aktiviteter. Vi vil med de samlede kræfter og nye faciliter tage nye initiativer, som skal henvende sig til nye målgrupper, så de også bliver en del af fællesskabet.

På den måde tager vi gerne et samfundsansvar på os.

Vi tror på Gives potentiale og vores egne foreninger, men vi skal have ordentlige rammer, hvis vi som by skal fremstå attraktiv, og hvis vi som foreninger skal lykkedes med mere, end vi gør i dag.

Derfor, kære byråd: Vi står sammen i Give. Så nu skal vi have jeres opbakning med beslutning om et samlet idrætscenter ved Søndermarkshallen.

Vi glæder os til at lægge kræfter i arbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Hurtig proces på kort byrådsmøde: To projekter sendt i høring

112

Sprittusch kan være årsag til brand på Luthersvej: Men selvantændende sprittuscher slår ikke ud i statistikken

Annonce