Annonce
Fredericia

Åbent hver dag: Teststation i Fredericia udvider åbningstid

Sådan ser der ud på Fredericias nye testcenter i Messe C, hvor der er to podestationer. Arkivfoto: Klaus Madsen

Fredericia: 1. december åbnede Region Syddanmark en såkaldt teststation i Messe C, som deler kapacitet med teststationen i Middelfart.

Det har betydet, at de stationer skulle skiftes til at holde åbent, men det vil der fremover blive lavet om på.

Fredag oplyser Region Syddanmark i en pressemeddelelse, at regionen øger testkapaciteten i samtlige teststationer fra 14. til 22. december, så endnu flere kan blive testet.

Derudover udvider regionen åbningstiderne permanent for teststationerne i Middelfart og Fredericia, så de fremover har åbent alle hverdage. Der vil dog være undtagelser i forbindelse med juleaften og nytårsaften.

- Jeg synes bestemt, der er grund til at rose syddanskerne for deres villighed til at lade sig teste. Det kommer os alle til gavn, at vi får stoppet smittekæderne hurtigt. Vi skal teste så mange som muligt og så hurtigt som muligt, og derfor gør vi i disse dage alt, hvad vi kan for at udbygge vores analysekapacitet, så det kun er julegaver og ikke coronasmitte, vi giver til hinanden i juledagene, siger koncerndirektør Kurt Espersen i en pressemeddelelse.

Region Syddanmark har i øjeblikket 16 teststeder fordelt ud over regionen. Derudover kører 15 testbiler rundt i regionen og tester borgere i byer, på uddannelsesinstitutioner og på plejehjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Annonce