Annonce
Middelfart

Årets store læsekreds melder klar

Middelfart: Nu åbner Middelfart Kultur & Bibliotek for tilmeldinger til DR Romanklub. Igen i år oprettes der to hold, som begge mødes en gang om måneden fra december til maj for at tale om de seks romaner, der er i spil denne gang.

Det er som altid DR og Litteratursiden, der blandt alle de danske romaner, som udkommer fra december 2018 til november 2019, vælger de seks bøger.

Når den sidste bog er læst i maj, er læsekredsdeltagerne med til at bestemme, hvilken af de seks, der har fortjent årets DR Romanpris.

De tre første romaner, der skal læses, bliver "Ophav" af Eva Tind, "De nærmeste" af Lotte Kirkeby og "Frank vender hjem" af Kristian Bang Foss.

Holdene mødes enten tirsdag eller onsdag kl. 16.30-18.00, og første gang bliver henholdsvis tirsdag 3. december og onsdag 4. december. Herefter mødes læsekredsene en gang om måneden til og med maj.

Tilmelding på biblioteket eller via hjemmesiden senest fredag 25. oktober.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lokaldebat om budget2020: Vi har brug for bump, chikaner, overvågning eller andet

Lokaldebat: Jeg bor i Balslev, lige i krydset ud til vejen Middelfart/Ejby to kilometer fra Ejby. Hver dag oplever vi, at der køres alt for stærkt gennem vores lille by, især bilister fra Middelfart-siden kører med høj fart igennem. Der er byskilte på begge sider af byen, hvilket betyder, at man kun må køre 50 kilometer i timen, men dette bliver slet ikke respekteret. Kommunen har også sat 60 kilometer-skilte op fra Balslev og ind til Ejby. Heller ikke dette bliver respekteret. Det fylder rigtig meget for os herude på landet, at vi hver dag skal frygte trafikken. Bilerne raser forbi vores hoveddør, og det er med bævende hjerte, vi sender børn og unge afsted på cykel. Vi har brug for, at der bliver etableret trafikdæmpende tiltag – bump, chikaner, overvågning eller andet. Eksempelvis kunne vi bruge stærekasser ved indkørslen til byen – hvad mon det ville koste? Mit forslag til budgettet er, at trafikdæmpende tiltag opprioriteres – at der sættes (mange) flere penge af til dette, så vi kan opleve at trafiksikkerheden tages alvorligt. At der lægges vægt på trafik-tryghed for alle borgere i kommunen.

Annonce