Annonce
Fredericia

Ægtepar fejrede diamantbryllup med familien over nettet

Betty Arntsen, 84, og Morten C. Arntsen, 86, fejrede lørdag 60 års ægteskab. På grund af coronavirussen blev fejringen dog holdt i hjemmet, hvor de var i kontakt med familie fra Norge. Privatfoto
For ægteparret Betty og Morten C. Arntsen blev lørdagens diamantbryllup fejret noget anderledes fra forrige bryllupsdage. På grund af corona-situationen foregik sang, taler og snak over internettet.
Annonce

Fredericia: Oprindeligt skulle Betty og Morten C. Arntsens 60 års ægteskab være fejret med et weekendophold på et hotel i Lübeck sammen med børn og børnebørn.

Corona-situationen gjorde imidlertid, at diamantbrylluppet den 28. marts blev fejret på en noget utraditionel vis. Det fredericianske par fik nemlig besøg fra parrets søn, svigerdatter og børnebørn fra Fredericia, og sammen skypede de med deres datter, svigersøn og andet familie, som er bosiddende i Norge.

- Vi var alle koblet sammen, så vi kunne tale og synge sammen, og der blev holdt taler, så vi havde en rigtig god formiddag, forklarer Morten C. Arntsen.

Som traditionen foreskriver ved diamantbryllup, fik ægteparret hilsner fra borgmesteren og dronningen. Efter fejringen om formiddagen fejrede ægteparret dagen sammen med aftensmad udefra, og alt i alt blev det trods en noget anderledes fejring en uforglemmelig dag.

- Det var, som vi havde valgt det, når vi ikke kunne komme til Lübeck, så nu kan vi se tilbage på det som en helt speciel dag, siger Betty Arntsen.

I stedet for en weekendtur i Lübeck kommunikerede familien sammen over videokamera. To skærme i ejendommen i Fredericia og tre skærme i Norge. Om turen til Lübeck bliver en realitet på et senere tidspunkt, er endnu uvist. Privatfoto
Betty og Morten C. Arntsen fik besøg af den del af familien, der er bosiddende i Fredericia. Parret modtog blandt andet mange blomster i gave fra folk, som ikke kunne fejre dem. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce