Annonce
Fredericia HK

Ærgerlig FHK-cheftræner: Vi skulle have vundet

Jesper Houmark var en ærgerlig mand efter det uafgjort resultat mod Nordsjælland. Det er et hold, som FHK skal kunne slå, mente han. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Det er stadig muligt for både KIF Kolding og Lemvig-Thyborøn at overhale FHK, mener klubbens cheftræner Jesper Houmark. Men sidstepladsen er endeligt distanceret.
Annonce

Helsingør: Det var en brandærgerlig Fredericia HK-træner, der måtte gør status efter klubbens 25-25-kamp på udebane mod Nordsjælland tirsdag aften. Jesper Houmark mente, at opgøret mod rækkens bundprop burde have givet to point.

- Nordsjælland er et hold, vi skal vinde over. Også på udebane, konstaterede han.

- Jeg er ikke tilfreds. Vi laver alt for mange tekniske fejl, løber ikke nok kontraer og får ikke afsluttet godt nok. Vi har tre til sidst, hvor vi bare hælder den væk uden at tænke os om. Og det kommer til at koste, sagde han.

Både Kristian Stoklund og Rune Andersen smed bolde væk i de kritiske slutminutter, hvor forsøg på indspil blev kastet til modstanderens målmand. Det gjorde, at FHK spillede 25-25 i stedet for at vinde komfortabelt med to eller tre.

- Man er altid glad for det ene point, når det ender uafgjort. Men jeg ville hellere have haft to, sagde Houmark.

Annonce

Kan de overhales?

Nu kan FHK stort set ikke ende på sidstepladsen. Der er syv point ned med seks runder igen. Til gengæld mener Jesper Houmark godt, at både Lemvig-Thyborøn og KIF Kolding kan gå forbi FHK og nappe klubbens ene point i kvalifikationsspillet.

De to klubber er henholdsvis fire og seks point efter - med en kamp i hånden.

- Vores ene point gør, at vi er på 14 point. Kolding er på 10 og Lemvig på otte. Kolding skal lave flere point end os, for vi er bedst indbyrdes. Men de har jo muligheden for at lave seks point på de syv kampe, de har. Med en sejr i dag havde Lemvig været otte point fra os. Det havde været rart, sagde Houmark.

I forhold til sidstepladsen var han fortrøstningsfuld.

- Jeg tænker ikke, at de henter os alle tre. Slet ikke efter dagens resultat, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce