Annonce
FC Fredericia

Ærgerlig Jonas Dal: Vi går ikke på kompromis med vores spillestil

Jonas Dal ærgrede sig over nederlaget men glædede sig over FC Fredericias spil. Arkivfoto: Morten Pape
Det er let at give FC Fredericias mangel på en stor angriber skylden for nederlaget til Fremad Amager. Men det er også for simpel en slutning, påpeger cheftræner Jonas Dal.

Fredericia: De burde have vundet klart, FC Fredericia. Men i stedet blev det til et nederlag på 2-1 til Fremad Amager, som scorede to mål på to minutter og fik forsvaret sig til en sejr på Monjasa Park.

Man kan godt tilskrive nederlaget det faktum, at amerikanske Steven Enna var ude med en skade. I hans sted stillede FC Fredericia med Agon Mucolli, og der var masser af godt spil men for få mål.

- I sidste sæson manglede vi en nier. Ham fik vi til denne sæson, og det har gjort, at vi har vundet fodboldkampe. Man kan også se, at der sker noget i dag, da vi skifter en stor spiller i Lukas Enevoldsen ind og smider ham op i front. Men om det gør udslaget, er noget, som vi må analysere på, sagde Jonas Dal.

- På den anden side kan man sige, at som vi spiller en stor del af kampen, ville det være svært for Steven Enna at komme tilbage ind på holdet, fordi de andre gør det så godt. Det er ikke så simpelt, sagde Jonas Dal.

FC Fredericia har lukket 10 mål ind i de seneste fem kamp, og det er for meget.

- Jeg kan ikke stå nu og sige, at der er en tendens. Jeg skal have set kampen igennem først, men vi vil gerne arbejde på vores defensiv, sagde Jonas Dal

Fremad Amager forsvarede tungt og slog til på kontra, mens FC Fredericia fastholdt sit udtryk med at have bolden og angribe.

- Nogle gange giver deres måde at spille på bagslag, mens det andre gange virker. Det gjorde det i dag. Men vi går ikke på kompromis med vores spillestil, sagde cheftræneren.

FC Fredericia spiller igen allerede onsdag aften, hvor de møder Avarta i pokalturneringen på udebane.

Jeg kan ikke stå nu og sige, at der er en tendens. Jeg skal have set kampen igennem først, men vi vil gerne arbejde på vores defensiv.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Folketingsmedlem søgte svar hos miljøministeren: Der er så meget gift og svovlbrinte i Lillebælt, at der faktisk er dødt

Annonce