Annonce
FC Fredericia

Ærlig FC-midt: Nu ser det svært ud

Niels Letort erkender, at løbet om at nå top-3 synes ved vejs ende efter 0-0 mod Helsingør. Arkivfoto
Niels Letort måtte efter 0-0 i Helsingør erkende, at løbet om at nå top-3 nærmest er kørt. Men FC Fredericia jagter det forjættede land til det sidste.

Helsingør: FC Fredericia er efterhånden stendød i krigen om top-3. Der skulle en sejr til i Helsingør for at holde et spinkelt håb i live, men nu har Lyngby passeret FC Fredericia samtidig med, at Næstved er seks point væk på tredjepladsen med en kamp i hånden. Der resterer syv kampe af 1. division for FC Fredericia.

- Nu ser det svært ud, konstaterede midtbanespilleren Niels Letort efter kampen.

- Det burde være slut nu, for de andre hold stopper tilsyneladende ikke med at vinde. Men vi har tænkt os at jagte det til det sidste. Vi går ind til alle kampe for at vinde, og meget kan have ændret sig om fem kampe. Rækken er tæt, sagde Niels Letort.

Han fik en sjælden plads i startformationen.

- Vi er nødt til at hæfte os ved, at vi holder nullet. Vi trængte til at få sat en prop i, og det lykkedes. Jeg er glad for at spille. Jeg kunne godt mærke, at der manglede noget, men det sidste får jeg kun ved at spille, sagde han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Dramatisk påkørsel ender med udvisningsdom: 29-årig med afghanske rødder anker

Fredericia

Pleje-ansatte arrangerer demonstration mod besparelser efter tabt udbud: - Vi kan ikke forstå, hvordan det kan hænge sammen

Annonce