Annonce
Kultur

Øl-premiere fredag: Nu kan du få skrammelrock på flaske

Alex Bach Kristensen, Fredericia Brewpub. Foto: PR-foto

Fredericia: Det fredericianske skrammelrockorkester Padlock Chain står bag en ny pilsner – lige til løgnhalsen, skrighalsen, podepindhalsen og citronmånen.

De uofficielle jyske mestre i skrammelrock, Padlock Chain, har i samarbejde med Fredericia Brewpub skabt ”Skummende Skrammelrock” – orkestrets helt egen pilsner. Den kan fra fredag den 5. marts 2021 klokken 14 købes ud af huset hos Fredericia Brewpub, Gothersgade 51 i Fredericia.

De fire bandmedlemmer har sammen med brygger Alex Bach Kristensen prøvesmagt og udviklet sig frem til den perfekte smag. Det har taget nogle måneder at få den helt på plads.

Pilsneren er lys uden at være bleg. Skummende uden at sprøjte. Sød uden at være kvalm. -Smagen er kalibreret til nydelse sammen med citronmåne, som vi i Padlock Chain jo er meget glade for. De to fungerer perfekt sammen, siger bassist Kenneth Madsen.

Alex Bach Kristensen fra Fredericia Brewpub har nydt samarbejdet med det lokale rockband.

- Det er første gang, at jeg har skullet kalibrere en øls smag efter hensyn til både rock og citronmåne. Men det er lykkedes, og selskabet med gutterne har ikke været så slemt, som man kunne frygte, siger han.

Allerede inden de første flasker Skummende Skrammelrock sælges fra Fredericia Brewpub, har pilsneren fået et øgenavn: Brøleabe.

Fredericia Brewpub har for tiden åbent én gang om ugen, nemlig fredag fra klokken 14 til klokken 18. Den nye Padlock Chain-pilsner får premiere fredag 5. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Fredericia

Onsdagens coronatal: Hannerup sogn alarmerende tæt på nedlukning

Annonce