Annonce
Trekantområdet

Øllets Dag indtager igen i år Fredericia

Øl-poletter købes i informations-standen, som efterfølgende byttes til smagsprøver fra over 200 forskellige øl, som er fordelt i de mange Øl-stande. PR-foto

Fredericia: Lørdag 7. september kan man gå på opdagelse i øllets verden. Her afholdes Øllets Dag og Danske Ølentusiasters lokalafdeling i Fredericia byder på mange spændende øl på Ryes Plads, lyder det i en pressemeddelelse.

Øl er en kulturel tradition i Danmark, og danskerne fortjener øl i alle afskygninger. Og netop øl i talrige variationer kan 7. september fra kl. 10 til kl. 17 smages og opleves på Ryes Plads i Fredericia. Her løber den traditionsrige fejring af det alsidige øl, Øllets Dag af stablen.

Der bliver ølsmagning fra mere end 30 bryggerier. Man kan møde bryggerier fra trekantområdet og lokale forretninger. Der er live musik fra Harpin' Wolf and the Black Sheep og Mikkel Ørligur.

I år kan de besøgende smage på mere end 200 forskellige øl. På Ryes Plads kan man også møde håndbrygger, som på dagen brygger øl, og vil fortælle om bryg-processen. Samtidig kan man også få en ølsnak med bryggerierne, samt medlemmer af Danske Ølentusiaster i Fredericias lokalafdeling, fortæller Robert Markussen, lokalnæstformand for Fredericia hos Danske Ølentusiaster.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce