Annonce
Debat

Østerstrand-brugere: Tak til dem, der har besluttet at holde faciliteterne åbne, og til dem, der gør rent

"Både den fysiske og mentale sundhed højnes alene ved at gå en tur, men i høj grad også ved at tage en dukkert med efterfølgende mulighed for at tage et varmt bad. Nu glæder vi os til, at lyset bliver tændt, det bliver så godt", skriver Birte Sørensen. Arkivfoto: Lars Kronborg Bak
Annonce

Læserbrev: På opfordring af en hel del brugere af de offentlige baderum/toiletter ved Østerstrand skal lyde en stor tak til de af kommunens folk, der har taget den fornuftige beslutning at holde faciliteterne åbne fremadrettet.

Jeg tænker, at ikke kun pga. corona-situationen er det en vældig god ide. Østerstrand er et helt unikt sted. Hvilken anden by har en fantastisk strand for enden af hovedgaden?

Jeg har i denne sommer mødt en hel del turister, som er blevet positivt overrasket over, hvor smuk denne del af byen er - i al slags vejr faktisk.

Jeg har været vinterbader i en del år, og netop denne aktivitet er der virkelig gået mode i.

Jeg møder næsten dagligt nye ansigter, næsten alle smilende - i hvert fald når de kommer op af vandet!

Skoler og børnehaver bruger flittigt stranden, også derfor giver det god mening, at der er adgang til ordentlige toiletforhold. Så igen tak.

Også tak til de gode mennesker, som gør lokalerne rene. De gør det så godt, og ja, de får deres løn, og jeg tænker virkelig, at de tjener den.

Jeg tænker også, at de penge, kommunen bruger på stranden, er givet godt ud.

Både den fysiske og mentale sundhed højnes alene ved at gå en tur, men i høj grad også ved at tage en dukkert med efterfølgende mulighed for at tage et varmt bad.

Nu glæder vi os til, at lyset bliver tændt, det bliver så godt.


Til de af Fredericias borgere, som ikke har været ved Østerstrand for nylig: Prøv det - og ikke et ondt ord om den runde bro. Dem har vi hørt nok af.

Birte Sørensen


Til de af Fredericias borgere, som ikke har været ved Østerstrand for nylig: Prøv det - og ikke et ondt ord om den runde bro. Dem har vi hørt nok af.

Skal jeg komme med et lille negativt "pip", så drop betalingen for parkering - det kan ikke skæppe voldsomt i kommunekassen, da kun ganske få bruger den, i hvert fald på denne årstid.

Og når cafeen er åben, giver det ikke mening at skulle give 12 kr. for at parkere for at købe en is eller en kop kaffe.

Venlig hilsen fra en glad, flittig bruger af vores skønne Østerstrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Fredericia For abonnenter

Opfordring til de shopping-ivrige: Byt dine julegaver til vintervarer og hjælp butikkerne økonomisk

Annonce