Annonce
Fredericia

Øv, øv, øv, det går den forkerte vej: 10 nye coronasmittede i Fredericia

Antallet af coronasmittede er stigende i Fredericia Kommune. Det seneste døgn er ti personer med bopæl i kommunen testet positiv for corona. På landsplan har der været 414 bekræftede tilfælde. Genrefoto: Søren Gylling
Annonce

Fredericia: Efter en lang periode med et fåtal af nye coronasmittede per døgn, går det nu den anden vej i Fredericia.

Onsdagens tal fra Statens Serum Institut viser, at yderligere 10 personer er testet positiv for corona i løbet af det seneste døgn.

I alt har 1095 personer med bopæl i Fredericia været testet positiv, siden man begyndte at teste.

Målt på antal smittede per 100.000 borgere gennem de sidste syv dage ligger Fredericia nummer 15 med en incidens på 78,1. I alt er 40 personer testet positiv for corona i perioden.

Hvad der ligger til grund for de seneste tal, er svært at svare entydigt på. Dog har der i den seneste tid været et udbrud af corona i to lokale daginstitutioner. Tirsdag kunne dagbladet berette om, at henholdsvis otte personer med relation til Spiren i Taulov og to ansatte fra Labyrinten i Fredericia har testet positiv for corona.

Ser man på positivprocenten for de seneste syv dage, er den også opadgående i Fredericia. Tirsdag var den på 0,51 procent, mens den onsdag ligger på 0,68 procent. Det er næsthøjest i Region Syddanmark.

Værre ser det dog ud i Kolding, som er næsthårdest ramt blandt landets kommuner i øjeblikket. Her har der været 177 positive tilfælde de seneste syv dage, så positivprocenten for samme periode ligger på 1,50 procent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
FC Fredericia

Top-6 er i alvorlig fare: FC Fredericia tabte vindblæst slag i Helsingør

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Fredericia

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

FC Fredericia For abonnenter

Karakterbogen: Et angreb uden bid blev igen dyrt for FC Fredericia

Annonce