Annonce
Fredericia

1000 gæster på Shoppingbazar: Her er udsalg hele tiden

 Shoppingbazar i Fredericias messecenter MesseC trækker traditionelt mange tusinde besøgende. Denne weekend er ingen undtagelse. Det kunne man konstatere allerede få timer efter åbningen lørdag. Foto: Yilmaz Polat

"Der er udsalg hele tiden", sagde en af de flere tusinde gæster på Shoppingbazar i messecenter lørdag. Men selvom højtid og gaveræs står for døren, var der ikke mange røde kugler og kravlenisser.

Annonce

Fredericia: De tilbagevendende Shoppingbazar'er i MesseC er blevet en tradition.

Folk vælter ind i for at mobilepay'e tøj, sko, smykker, tilbehør til boligen og kulinariske specialiteter til nedsat pris.

I denne weekend er der endda ikke lang tid til jul, og man skulle måske tro, at to af hallerne var fyldt med røde julekugler og kravlenisser, når nu vores hjem snart står foran dekoration til højtiden.

Men nej. Det var faktisk ikke så udpræget.

Derimod kunne de flere tusinde besøgende sikre sig julegaver med rabat i messecentret på Vestre Ringvej.

Kø til kendt YouTube-fænomen

Normalt er modediktatoren, mikrobryggeren og cremeproducenten, Jim Lyngvild, på plads på Shoppingbazar med noget nær den største stand.Men denne gange overgås han muligvis af den unge såkaldte youtuber, Anders Møller Hansen, der reklamerer og markedsfører sig selv og sit forbrug under navnet Eiqu Miller og har mange tusinde følgere på det globale sociale medie.

Han er nemlig lige flyttet til byen, som vi har omtalt i Fredericia Dagblad, og bredte sig godt på forbrugermessen med sine hjælpere og sit tøjmærke First Grade.

Der blev solgt mest tøj, men også sko i massevis, smykker, produkter til personlig pleje og makeup, kulinariske specialiteter og udstyr og pynt til hjemmet. For ikke at tale om legetøj, lædervarer sportudstyr, rom og whisky. Foto: Yilmaz Polat
Annonce

Tupperware og frakker

Lige fra de gamle travere som Aloe Vera produkter og covers til mobiltelefoner til tasker og andre lædervarer på en stand så stor som en stald.

Der var Ralph Lauren T-shirts sat 40 procent ned, Tupperware-plast og sydesalt, hjemmerøgede spegepølser, forhandlere af rom og whisky, fladjern og flonelslagener. Vandgeværer og tilbud på husstandsalarmer fra Falck. OK Benzin stod klar med kontokort, og stativer med vinterfrakker og slacks blev trawlet igennem af prisbevidste damer. Mens lidende og slæbende mænd stod og så på. Andre hankønnede var derimod optaget af at finde de rigtige kondisko fra Fila eller firepak underbukser fra Levis eller en smart skjorte fra Lindbergh.

Den såkaldte youtuber, Anders Møller Hansen alias Eiqu Miller, er lige flyttet til Fredericia og var på Shoppingbazar med sine hjælpere og eget tøjmærke First Grade. Nok blev der solgt en del af hans streetwear, men lige så mange drenge og piger kom for at få en selfie og en autograf. Foto: Morten Kiilerich.
Annonce

Hårextensions og langborde

Og så var der de tilbud, man ikke ser hvert år, men som dukker op som en ny trend eller bare en dille.

"Langt hår til nytår?" - små parykker til fest og ballade, ét styk 150 kroner, to for 200. Eller hagesmække med broderi - "Mors Pige", "Farfars solstråle". En for 35, fire for 100. Selv et unikt langbord af amerikansk nøddetræ til små 30.000 kunne man slæbe med sig hjem fra Shoppingbazar. Eller i hvert fald få det bragt. Der blev solgt støvler, smykker, tørklæder og brandsikre julelys med LED-pærer til grantræet. Nonstick stegepander og tilbud om synsprøver på stedet.

Shoppingbazar i MesseC i Fredericia fortsætter søndag.

Flest kvinder valfartede til Shoppingbazar i MesseC i Fredericia, men også ganske mange mænd. Foto: Yilmaz Polat
Varer sat 30, 40 eller måske 70 procent ned? Lige noget for vi forbrugere op til jul. Foto: Yilmaz Polat
Det store event fortsætter søndag. Foto: Yilmaz Polat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce