Annonce
Fredericia

1000 har travlt med firmafest for 12.000 Føtex-folk

Fredericia Messecenter skal lørdag aften lægge rum til Føtex-kædens 50 års jubilæumsfest. 12.000 ansatte deltager i lørdagens fest, og onsdag middag lignede lokalerne fortsat mere messe- end festlokaler.
Lørdag aften sætter 12.000 Føtex-ansatte hinanden i stævne i Fredericia Messecenter, hvor Føtex-kæden afvikler 50 års jubilæumsfest for de ansatte i Føtex' i alt 85 varehuse, som er spredt over hele landet. Tirsdag begyndte forberedelserne til festen i det store messecenter. Det skete, da Peter Bindner, ejer af fest- og eventbureauet PB Action, satte sine folk i gang med arbejdet med at bygge dele af messecentret om til festlokaler.
Annonce

Stort rykind

- Vi har nok i alt 1000 mand i gang med at forberede festen. Nogle kommer i dag, og andre kommer i løbet af dagene frem til lørdag aften, hvor vi skal være klar til at tage imod de 12.000 festdeltagere, fortæller Peter Bindner, som har været i branchen i mere end 20 år. Han har tidligere lavet lignende firmafest for både B&O og Lego, og Lego-festens danske udgave tilbage i 2000 blev også afviklet i Fredericia Messecenter.
Annonce

To haller

Festdeltagerne fra Føtex bliver fordelt i to haller. I den store hal kan der bænkes 9.000, mens der er plads til 3.000 i den hal, som støder op til den store hal. Festen bliver designet som en Hollywood-fest med alt, hvad det indebærer af udstyr, musik og underholdning. - Når vi er færdige med at pynte op i hallerne, kan ingen se, at vi befinder os i et messecenter. Borddækningen, udsmykningen og lyset vil ændre lokalerne fuldstændigt, understreger eventmageren, som blandt meget andet ruller røde løbere ud på alle gangarealer. Han har indkøbt i alt 4.000 meter rød løber til det formål.
Annonce

Maden laves i København

Peter Bindners firma har adresse i København, og der bliver festmaden også produceret. Den færdige mad bliver sat på køl og derefter kørt til Fredericia, hvor cirka 200 kokke lørdag står klar til at anrette maden i et 2.000 kvadratmeter stor telt, som er sat op på bagsiden af messecentret. - Det hele handler om logistik, og lørdag aften er vi klar til at tage imod de 252 busser, som vi har hyret til at køre de ansatte fra alle Føtex-afdelinger i hele landet til Fredericia, og festdeltagerne får en varm velkomst, som også bliver holdt i Hollywood-stil, tilføjer Peter Bindner. Hans firma står også for underholdningen fra storscenen: - Vi har valgt musik, som rammer tre generationer. De yngste deltagere i festen er 16 til 17 år, mens de ældste har rundet de 70, så vi skal tilgodese tre generationers musiksmag, supplerer Peter Bindner. Han har blandt andet hyret gruppen Infernal og en række andre berømtheder fra musik- og underholdningsbranchen. Føtex-festen bliver også brugt til at kåre de bedste medarbejdere efter en række interne konkurrencer i årets løb. De får overrakt præmier af et stort hold aktuelle kendisser som for eksempel Peter fra realityprogrammet "Paradise Hotel" og skuespilleren Ole Thestrup. Hovedpræmien er en rejse for to til Hollywood med alt betalt. Festens konferencier bliver tv-værten Lisbeth Østergaard. I anledning af lørdagens firmafest bliver Føtex-forretningerne på lørdag lukket klokken 16.00, så alle ansatte - uanset om de arbejder i Frederikshavn, Glostrup eller Nakskov - kan nå frem til den store Hollywood-fest i Fredericia.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce