Annonce
Erhverv

130 nye arbejdspladser til Taulov: Bring rykker ind for at bringe pakker ud fra Kongens Kvarter

Næste sommer skal en knap 8000 kvadratmeter stor pakketerminal være klar til at rykke ind i. Daugaard Pedersen står for opførelsen, mens Bring selv installerer sorteringsanlægget. Der bliver plads til 40 lasteporte, hvor 50-60 varebiler og 26 lastvogne kan aflevere og afhente pakker. Visualisering: Daugaard Pedersen
Den store nordiske transportkoncern Bring rykker aktiviteter fra Kolding til Kongens Kvarter. Tirsdag tages første spadestik til et ny transportterminal, som rummer 130 arbejdspladser.
Annonce

Taulov: Tirsdag bliver der taget første spadestik i Kongens Kvarter til et 8500 kvadratmeter stort distributionskompleks for det store nordiske transportfirma Bring. Når projektet står færdigt, vil det være arbejdsplads for i alt 130 mand i administration, lager, chauffører, m.m.

- Grundarealet bliver på 31.000 kvadratmeter. I bygningen skal der være 800 kvadratmeter administration, mens resten er terminal og lasteareal, siger projektdirektør Anders Bech Mathiesen fra Daugaard Pedersen A/S, som har stået for planlægning, projektering og realisering af terminalen.

Daugaard Pedersen A/S har også stået med ansvaret for etablering af lager og distribution for transportfirmaet DHL i DanmarkC.

Annonce

Fjerdestørst i Norden

Projektet afleveres i to etaper. Første etape skal stå klar 1. august 2020.

- Vi leverer råhuset, og så skal Bring selv montere sorteringsanlæg i terminalen, forklarer Anders Bech Mathiesen.

Sidste etape af projektet afleveres i slutningen af 2020.

Bring er en del af Posten Norge-koncernen – den fjerdestørste post- og logistikaktør i Norden. Koncernen beskæftiger omkring 19.000 medarbejdere.

Bring har i dag aktiviteter samlet på adressen Birkedam i Kolding Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

FC Fredericia tog tre vigtige point og sprang op på andenpladsen

Fredericia

Coronasmitte steget med fem

Annonce