Annonce
Fredericia

16 nye smittede i Fredericia på et døgn: Men stadig 98,72 procent raske borgere

Der vaccineres over hele Danmark (billedet), men coronaen kræver stadig sine syge. også i Fredericia det seneste døgn. Foto: Claus Fisker, Ritzau Scanpix
Annonce

Fredericia: 16 fredericianere er konstateret smittet med corona fra onsdag til torsdag. Fra tirsdag til onsdag var tallet nede på 5.

Alt i alt har 989 personer i Fredericia Kommune haft - eller har - sygdommen siden første udbrud herhjemme for et år siden. Det viser dagens tal fra Statens Serum Institut.

De seneste syv dage har 1,28 procent af prøver taget i Fredericia Kommune været positive. 98,72 procent af de testede var med andre ord raske.

Ser man for sammenlignelighedens skyld på antal smittede de seneste syv dage per 100.000 indbyggere, ligger Fredericia på plads 40 ud af de 98 danske kommuner. Middelfart ligger på plads 31, Kolding på plads 52 og Vejle på plads 68. Helt i bund på plads 97 og 98 med nul smittede ses henholdsvis Samsø og Læsø. Helt i top på plads 1 med flest smittede per 100.000 indbyggere finder vi Ishøj Kommune. Kii.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Fredericia For abonnenter

Opfordring til de shopping-ivrige: Byt dine julegaver til vintervarer og hjælp butikkerne økonomisk

Fredericia

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

Annonce