Annonce
forside

17-årig løsladt - stadig sigtet i kioskrøveri-sag

Udover kasseekspedienten, befandt indehaverens kone sig også i kiosken, da der 29. juli var røveri. Hun slog røveren med moppen, hun vaskede gulv med, og løb efterfølgende på gaden for at råbe efter hjælp. Politiet var efterfølgende massivt til stede i området. Arkivfoto: Kathrine Jensen

Sydøstjyllands Politi har indtil i mandags haft to drenge varetægtsfængslet for et knivrøveri. Den ene er nu blevet løsladt, mens den anden stadig er frihedsberøvet. Sagen efterforskes endnu.

Fredericia: I mandags kunne den 17-årige dreng, der siden 1. august har siddet varetægtsfængslet for et røveri begået mod Treldevejens Kiosk i slutningen af juli, forlade arresten - uden håndjern.

- Sigtelsen mod ham er opretholdt, men han er blevet løsladt, fortæller anklager, Tobias Engby.

Ifølge anklageren, er der i efterforskningen fremkommet nye oplysninger, der har medført, at man har kunne løslade den ældre af de to formodede røvere.

Annonce

Ingen dato endnu

Den 16-årige dreng, der blev varetægtsfængslet 13. september, sidder fortsat bag tremmer. Han blev først varetægtsfængslet i syv dage, men den blev senere forlænget i yderligere fire uger.

- Vi er kommet frem til, at ham, vi havde siddende, han kunne løslades og ham dem anden, han skulle fængsles i fire uger. Vi er nu så langt i efterforskningen, at vi ikke behøver have ham siddende, lyder det fra Frede Nissen, vicepolitiinspektør i Efterforskningscenter Syd.

De to unge mænd er sigtet for, i forening, den 29. juli omkring klokken 20, at have begået et røveri mod Treldevejens Kiosk. Den ene af gerningsmændene stod for selve røveriet, hvor også en kniv blev brugt til at true kasseekspedienten til at udlevere godt 1000 kroner. Hvad den anden røvers rolle præcis var, er endnu uvist. Han befandt sig, ifølge Fredericia Dagblads oplysninger, ikke i butikken, da den anden truede ekspedienten med en kniv.

Hvornår sagen skal for retten, ved Tobias Engby endnu ikke. Han oplyser dog, at han er i dialog med forsvareren om at få sagen berammet, og at de kigger på at få sat en dato på hovedforhandlingen hurtigst muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Juletiden nærmer sig - sæson for indbrud

Børkop

Julevandring fra Børkop Vandmølle

Middelfart

Middelfart på verdenskortet til sommer: Amerikanske rocklegender giver kæmpekoncert under Lillebæltsbroen

Fredericia

Det kræver sit skæg: Tidligere leder af Det Bruunske Pakhus er 'ægte' julemand i San Diego

Middelfart For abonnenter

Stort lån fra boldklub baner vejen for mega-koncert med Aerosmith i Middelfart

Annonce