Annonce
Erhverv

1700 Jem & Fix-ansatte holder fri efter fest - butikkerne er lukket

Jem & Fix inviterer i weekenden sine ansatte til personalefest. Derfor er butikken på Vejlevej lukket søndag. Arkivfoto: Peter Friis Autzen.

Fredericia: 1700 Jem & Fix-ansatte er på lørdag inviteret til fest af deres arbejdsgiver. Derfor holder butikkerne lukket søndag, så alle medarbejdere har mulighed for at deltage og få hvilet ud dagen efter. Det gælder også butikken på Vejlevej.

For Jem & Fix er den årlige personalefest et vigtigt element i at sikre arbejdsglæden og sammenholdet på tværs af de 118 danske butikker landet over. Festen løber af stablen lørdag den 8. september på Kærligheden i Skanderborg og er i år bygget op omkring et mexicansk tema. Det skriver Jem & Fix i en pressemeddelelse.

Alle medarbejdere bliver hentet i busser og kan se frem til et brag af en fest med navne som Nik & Jay, The Amigos, Johnny Deluxe, Skinz, Thunder Power og Chili Klaus som showmaster samt masser af mexicanske specialiteter til at stille både sult og tørst. Der er 1100 tilmeldte til festen.

Jem & Fix holder årligt kun fem lukkedage - de fire i forbindelse med jul og nytår, mens den femte er hviledagen efter personalefesten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce