Annonce
Vejle

175 stande og en markedscafé er blandt de gode tilbud ved kræmmer og loppemarkedet i DGI Huset

Kræmmer & Loppemarked i weekenden 22.-23. februar byder på 175 stande med både private og professionelle kræmmere. Det er firmaet JH Arrangementer, der står bag markedet, der foregår i DGI Huset Vejle. Privatfoto
175 stande og en markedscafé er blandt de gode tilbud ved kræmmer og loppemarkedet i DGI Huset.
Annonce

Vejle: I weekenden 22.-23. februar danner DGI Huset Vejle rammen om et stort kræmmer- og loppemarked, hvor alt mellem himmel og jord bliver tilbudt fra cirka 175 stande.

- På udstillerlisten er der også antikvitetshandlere, som kommer med meget specielle gamle ting og helt unikke antikviteter, fortæller arrangør fra firmaet JH Jakob Hansen i en pressemeddelelse.

- Mange ældre besøger vores loppemarkeder. For dem er gensynet med mange af varerne jo det rene nostalgi. Men især er der forbavsende mange børnefamilier på vores loppemarkeder. Årsagen hertil er primært, at de unge kan finde mange billige, spændende og trendy ting, som ville havde kostet en mindre formue i en forretning, fortæller Jakob Hansen.

Kræmmer- og loppemarkedet er åbent lørdag den 22. februar klokken 10 til 16 og søndag den 23. februar klokken 10 til 15. Der opkræves entre. /exp

Markedet er åbent både lørdag og søndag. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce