Annonce
Fredericia

Fra solist til gruppemedlem: 18-årig fredericianer får ny chance for at komme videre i X Factor

Fredericia Dagblad skrev i 2017 om Camilla Alrøe Okotie. Dengang var hun 15 år og en del Erritsø Fællesskoles Science Camp på Erritsø Bygade. Fredag aften optræder hun i X Factor på TV2. Arkivfoto: Nikolaj Primdahl Petersen
Camilla Okotie er fredag aften igen en del af TV2-udsendelsen X Factor. Hun har sammen med tre andre trænet intenst for at få en ny chance for at komme videre i programmet.

Fredericia: Camilla Okotie får fredag en ny chance for at puste liv i drømmen om at vinde X Factor.

Den 18-årige fredericianer forsøgte i første omgang at stille op som solist, men her havde hunikke held til at komme gennem nåleøjet. I stedet er hun ifølge TV2 blevet en del af en sammensat kvartet, der fredag aften skal overbevise X Factor-dommeren Lars Ankerstjerne om, at han skal sende dem videre i programmet.

Her skal Camilla Alrøe Okotie sammen med sine tre nye gruppemedlemmer forsøge at imponere Lars Ankerstjerne tilstrækkeligt til at sikre sig en plads ved de kommende liveudsendelser. Det kræver, at gruppen er blandt de bedste tre fredag aften, hvor to grupper skal sies fra.

Inden den udvælgelse, der allerede er optaget, havde gruppen kun en uge til at øve sammen. Derfor flyttede de alle ind i Camilla Alrøe Okoties lejlighed i Fredericia, så de havde mest mulig tid til at gøre sig så gode som muligt.

- Vi øvede 12 timer på en dag. Blev bare ved og ved med at køre på. Det var ret intenst, og der var meget pres på, siger Camilla Alrøe Okotie til TV2.

Ugens udgave af X Factor sendes fredag aften på TV2 fra klokken 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Byrådet mangler at svare på flere spørgsmål om købet af Voss-grunden

Læserbrev: Et enig byråd har 3. februar købt den gamle Voss-grund for 31,5 millioner kroner, og borgmester Jacob Bjerregaard er tilsyneladende en glad mand, for på Fredericia Kommunes hjemmeside kan man se, at han tilsyneladende ser rigtig mange muligheder i denne grund. I forhold til købet af grunden står jeg blot tilbage med en hel masse spørgsmål, som jeg håber, dels vores borgmester, men også det enige byråd vil gøre byens borgere og i særdeleshed undertegnede klogere på. - Den offentlige grundværdi for grunden er 4.816.600 kr. Hvad er det, der gør, at byrådet synes den er 6,5 gange så meget værd som den offentlige grundværdi? - Den pågældende grund vurderes til at have en V2-forurening. Det vil sige, at det vurderes, at jordforureningen er af en sådan art og koncentration, at forureningen kan have skadelig virkning på mennesker og dyr. Hvad vil det samlede byråd så bruge grunden til? - Hvis grunden er så forurenet, har man som samlet byråd så tænkt sig at sende regningen for oprensningen videre til kommunens borgere ved at bruge kommunale skattekroner på at oprense en grund for en virksomhed? - Er det samlede byråd så forhippet på at tiltrække virksomheder og være "virksomhedsvenlig", at de er klar til at betale med borgernes skattekroner, når virksomheder har svinet nærmiljøet til? - Hvorfor har det samlede byråd valgt at købe en forurenet grund til en pris der er 6,5 gange højere end den offentlige grundværdi? Hvad er meningen, og hvad skal forblive usagt? På det seneste synes jeg personligt, vi har set adskillige sager, hvor det kan undre mig, at det er kommet så vidt. Jeg forstår ikke, at vi kan have et så enigt byråd med alle de "dårlige" sager. Vi mangler nogen, der vil stille de vigtige spørgsmål og ikke bare sidde og nikke med når beslutningerne skal tages i byrådssalen. Ved seneste kommunalvalg gik jeg til valg på, at jeg ønsker langt mere åbenhed og gennemsigtighed, og det kommer jeg også til at gøre i 2021. Tydeligt er det også, at der er brug for fornyelse i byrådet, brug for nogen der er lidt alternative i forhold til det nuværende byråd. Nogen der vil stille de nødvendige spørgsmål, så kommunens borgeres skattekroner ikke bliver brugt på ting, hvor en ekstraregning der burde være kendt ikke bliver nævnt eller taget med i beslutningsprocessen. Der er brug for et byråd, hvor uenighed ses som en kilde til at blive klogere, og ikke som noget der er farligt. Hvorfor bliver de nødvendige spørgsmål ikke stillet, så vi ikke ser disse "dårlige" historier?

Fredericia

I konkurrence med etablerede spisesteder: Ros har fået en rosende modtagelse

Annonce