Annonce
Erhverv

1850 kvadratmeter lyser op mod motorvejen

Loftslamperne, der vender ud mod motorvejen 100 meter fra byggeriet, er sat til at lyse svagt op om natten for at give et blødt baggrundslys til de, der passerer forbi på motorvejen. Foto: Mette Mørk

STB Bygs nye domicil skulle oprindeligt have "svævet" i landskabet. Den plan blev ændret, da virksomheden fik brug for de kvadratmeter en undertage giver.

Annonce

Vejle: Mange har allerede bemærket STB Bygs nye bygning, der ligger ud til motorvejen, hvor E45 og Herningmotorvejen løber sammen.

- Vi har fået en del bemærkninger til byggeriet. Heldigvis har de været positive, fortæller Jens Winther om det nye domicil på 1850 kvadratmeter, der ligger på 2,6 hektar stor grund i første parket til motorvejen.

Bygningen, som den fremstår i dag, er dog ikke helt den samme, som var på de første tegninger.

Oprindeligt var det tanken, at den underste etage ikke skulle bebygges og at den blot skulle bestå af piller, som skulle holde de øverste etager oppe for at give en illusion af, at bygningen svævede i landskabet.

Den plan blev dog ændret, da STB Byg fandt ud af, at man havde behov for de ekstra kvadratmeter, underetagen ville give.

Den nye bygning har dog beholdt nogle detaljer, som gør, at den skiller sig ud.

- Vi har fået lagt en LED-kæde rundt i kanten af hele huset, som lyser op om natten og indrammer bygningen og så har vi på arkitektens opfordring fået lavet det sådan, at alle loftslamper, der vender ud mod motorvejen, om aftenen lyser svagt op. Det giver en god effekt, når man kører forbi på motorvejen, fortæller Jan Olesen.

Indvielse

STB Byg holder indvielse af det nye domicil fredag den 21. september fra klokken 11.30 til 15.Indvielsen er for medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere samt venner af huset.

Der er velkomst klokken 12.30 ved STB Byg og tale af borgmester Jens Ejner Christensen (V).

På den side af bygningen, der vender bort fra motorvejen, er der anlagt tagterasse med grønt tag, hvor medarbejderne kan indtage frokosten om sommeren. Foto: Mette Mørk
STB Byg indvier deres nye domicil den 21. september. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Fredericia

Nyt trænings- og legeområde undervejs: Ombygning af sundhedshuset rykker udenfor

Annonce