Annonce
Vejle

1969: Publikum endelig kastet for løverne: Givskud Zoo ville købe løver af Haile Selassie

Endelig kunne direktør for Vejle Zoo, Jacob Hansen, rulle hegnet til side ind til løveparken i Givskud. I midten ses den tidligere ejer af jorden, Holger Jørgensen samt kommuneingeniør J. Mortensen, Give. Affotografering: Leif Baun

1969: Tirsdag den 12. august skete det så endelig efter måneders tilløb: Direktør Jacob Hansen kunne om formiddagen kaste publikum for løverne i Givskud. En reception markerede, at alle tilladelser endelig med ministerhjælp fra Knud Thestrup var på plads. Fra start var der 12 ansatte.

Samme dag fortalte VAF, at løveparken ville købe tre-fire ekstra løver, og som leverandør var udpeget kejser Haile Selassie i Etiopien, hvis kejserhus i århundreder har haft løveopdræt. Det ville Jacob Hansen undersøge nærmere hos den etiopiske konsul i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Øv øv øv: Fredericianerne ærgrer sig over teater-underskud

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Kultur

Kritiske politikere efter teater-underskud: For sen besked, for meget København, for lidt styring

Annonce