Nyt apotek har slået dørene op

Apoteker Lene Landsgrav med Karl Rasmussen, som er inde for at se det nye apotek i Føtex. Foto: Line Olesen

Nyt apotek har slået dørene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag åbnede apoteker Lene Landsgrav en ny afdeling i Føtex på Kløvervej.

Middelfart: Apoteker Lene Landsgrav har i mange år haft apotek i Fredericia, men fredag den 31. september tog hun springet og åbnede en filial i Føtex i Middelfart. Det blev naturligvis fejret på behørig vis med brunsviger, flag og blomster.

- Jeg har været rigtig spændt og glædet mig helt vildt, fortalte Lene Landsgrav, mens hun tog imod gæster, som havde tid til at kombinere indkøbsturen med et kig ind i det nye apotek. Lene Landsgrav overtog Fredericia Løve Apotek for snart ti år siden og har nu tre afdelinger i fæstningsbyen, hvoraf de to af dem ligger i forbindelse med Føtex og Løvbjerg.

- Når jeg kigger på mine apoteker i Fredericia, så vækster dem, der ligger ved supermarkederne. Folk vil simpelthen gerne kunne klare det hele på samme tid, fortalte hun.

To helt nye ansigter

I forbindelse med udvidelsen til Middelfart har Lene Landsgrav ansat to personaler til primært at stå i Middelfart-afdelingen, og derudover har hun gjort Mette Grøn, tidligere filialleder i en af sine Fredericia-afdelinger, til filialleder i Middelfart.

Op til åbningen af det 80 kvadratmeter store apotek i Føtex har Lene Landsgrav fået mange positive tilkendegivelser, og det skortede da heller ikke på lykønskningerne fredag.

- Hold da op, det ser flot ud, lød det blandt andet fra Karl Rasmussen, som af ren nysgerrighed smuttede forbi apoteket.

Det nye apotek i Føtex på Kløvervej hedder Middelfart Løve Apotek, og der vil være et fuldt sortiment og almindelig medicinudlevering som i Lene Landsgraves andre apoteker på den anden side af bæltet.

Nyt apotek har slået dørene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce