Annonce
Alarm 112

21-årig mand stukket i skulderen med en køkkenkniv: Gerningsmand endte også selv på skadestuen

Genrefoto: Johan Gadegaard
Annonce

Middelfart: En 21-årig og 27-årig - begge mænd - fra Middelfart-området var sent lørdag aften involveret i et knivstikkeri ved Teglgårdsparken i Middelfart.

Det oplyser Fyns Politi.

Knivstikkeriet skete ifølge efterforskningsleder Finn Wegner hjemme hos den 21-årige.

Her havde den 27-årige lørdag aften banket eller ringet på, hvorefter den 21-årige åbnede. Han ønskede dog ikke at få den 27-årige ind, så han vendte ryggen til ham. I samme øjeblik stak den 27-årige den 21-årige i skulderen med en mindre køkkenkniv, hvorefter den 21-årige lukkede døren i.

Og så skete der umiddelbart ikke mere efter det korte optrin, inden politiet klokken 23.26 modtog en anmeldelse om knivstikkeriet.

- Det er noget, der kommer til politiets kendskab, fordi gerningsmanden selv henvender sig på en adresse og fortæller, at han har gjort noget, der ikke var så smart, siger Finn Wegner.

Efterfølgende måtte den 27-årige en tur forbi skadestuen.

- Han er faktisk kommet til at skære sig selv på kniven, så han har været en tur på skadestuen, fordi han har skåret sig selv i hænderne, siger Finn Wegner.

Den 27-årige har erkendt, at han stod bag knivstikkeriet og er løsladt igen.

Politiet har været til stede i området for at lede efter køkkenkniven. Den har dog ikke været mulig at finde. Gerningsmanden har selv fortalt, at han har smidt den i en kloak i nærheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce