Annonce
112

21-årig stak af fra politiet og nu fængslet – havde knap 100 gram kokain på sig

Det endte med at blive en dyr beslutning, at en 21-årig mand fra Fredericia i maj valgte at ryge sin joint udenfor. Genrefoto: Colourbox
En fredericiansk ung mand skal bag tremmer for at have været i besiddelse af kokain. Politiet kom på sporet af narkoen, da en patrulje kom forbi, idet manden stod og røg en joint. Udover en dom fik manden stor bøde.
Annonce

Fredericia/Kolding: Det endte med at blive en meget dyr joint, en 21-årig mand fra Fredericia besluttede sig for at ryge udenfor den 23. maj. Det har nemlig endt med at koste ham en dom på ti måneder, en bøde på 10.500 kroner og en frakendelse af kørekortet. Sidstnævnte stammer fra en køretur i marts, hvor han kørte bil, selvom han havde hash i blodet.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den dag i maj, hvor manden røg en joint et ukendt sted i Fredericia, kom en patrulje i det samme forbi. De kunne lugte hashen, og de stoppede derfor manden. I første omgang blev manden, hvor han var, men han valgte efterfølgende at stikke af fra ordensmagten. De fik ham dog indhentet og anholdt. En ransagning af mandens hjem efterfølgende afslørede, at manden havde lidt mere end hashen og et par poser kokain, som politiet fandt i en taske ved parternes første møde.

Annonce

Hash og kokain

I mandens hjem fandt politiet yderligere 95 gram kokain. I alt endte manden med at blive dømt for at have været i besiddelse af 98,92 gram kokain – hovedsageligt med henblik på videresalg.

- Manden forklarede, at han havde anskaffet sig kokainen for at sælge det videre, og at han også selv skulle bruge en lille del af det. Desuden havde han en mindre mængde hash, oplyser mødende anklager i sagen, Mika Nissen fra Sydøstjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Fredericia Dagblad skrev den 24. maj om mandens grundlovshør, der blev holdt for lukkede døre. Her fremgik det af sigtelsen, at manden blev stoppet på Prangervej.

Den 21-årige modtog dommen og accepterede fortsat varetægtsfængsling efter dommen.

Ifølge DR kostede kokain 400-500 kroner per gram på gadeplan i 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Tak for kaffe: Ølbrygger åbner kafferisteri i Fredericia

Fredericia

23-årig kom alvorligt til skade på Østerstrand: Er fortsat i kritisk tilstand og skal opereres

Annonce