Annonce
Mærkedage

25 års jubilæum hos Lego: Morten S. Skrydstrup

Morten Skovlund Skrydstrup. PR foto

Billund: Morten Skovlund Skrydstrup, Egtved, har onsdag 11. december 25-års jubilæum i Lego Koncernen.

Han blev ansat som værktøjsmagerlærling i Teknik Form, hvor han bestod sin eksamen med udmærkelse. Efter endt læretid blev Morten Skrydstrup ansat som værktøjsmager, og senere som konstruktør og mould driver i samme område.

I 2004 tog Morten den første lederrolle for lærlingene i Prototyping & Tooling, og i 2007 som manager for Manufacturing, hvor han senere blev udnævnt til senior manager. I 2015 blev Morten udnævnt til Director med ansvaret for Technical Mould Development.

Morten Skrydstrup er god til at se tingene i den store sammenhæng. Han ser muligheder frem for begrænsninger og prøver altid at nå frem til en god løsning for Lego Koncernen. Virksomheden nyder godt af Morten Skrydstrups viden og humor i hverdagen, hvilket bidrager til, at han er en meget vellidt kollega og medarbejder.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce