Annonce
Sport

26-årig åbnede ny butik i oktober, men han mangler allerede varer: 'Jeg skulle være hurtig, inden andre fik ideen'

26-årige Marc Lundby Hansen har sammen med en kammerat lanceret en webshop med padeludstyr. Efterspørgslen er så stor, at det er svært at få alle produkterne leveret. Privatfoto
26-årige Marc Lundby Hansen spærrede øjnene op for padel, da han boede i Spanien. Nu har han og en kammerat åbnet en butik med bat og udstyr, men det har været vanskeligt at få alle varerne leveret.

Vejle: Da 26-årige Marc Lundby Hansen boede i Marbella på den spanske solkyst, fik han øjnene op for en sportsgren, der siden har vundet indpas i det danske.

Padel-tennis - eller bare padel - er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden. Der er i dag mere end 500 baner i Danmark, hvilket er mere end en fordobling siden sidste år.

- Jeg havde aldrig spillet det, før jeg kom til Spanien, hvor det er den næststørste sport efter fodbold. Jeg og min kammerat begyndte at spille det mere og mere, og hver gang jeg besøgte familie eller venner i Danmark, kunne jeg se, at sportsgrenen var blevet større. Det er bare gået helt vildt stærkt, siger Marc Lundby Hansen.

Annonce

Svært at få leveret

Vejlenseren har derfor - i fællesskab med Kim Stig Andersen, der er indehaver af Sportigan i Tørring - etableret padel-webshoppen Padelrack.dk, hvor han tilbyder et bredt udvalg af bat og andet udstyr fra de største mærker i verden.

Hvis han vel og mærke kan få fat i udstyret.

Hvad er padel?

  • Boldspillet padel kan bedst beskrives som en kombination af squash og tennis.
  • I tennis spilles med en opstrenget ketsjer, mens padel spilles med et bat, der typisk er af glasfiber, carbon og kulfiber.
  • Bolden i padel minder om en tennisbold - blot med et lidt lavere tryk, så farten er nedsat.
  • Der spilles på en bane, der er 20 x 10 meter med et net i midten. Der er vægge rundt om banen, der må bruges som bander i et vist omfang.
  • Padel spilles med underhåndsserv.

- Det har som nystartet webshop været svært at få alle mærkerne leveret. Det har faktisk været noget sværere, end jeg lige havde regnet med, siger Marc Lundby Hansen, der frygter, at han pludselig ikke længere kan få alle produkterne leveret.

- Efterspørgslen på padeludstyr er blevet så stor i hele verden, at leveringstiderne hos leverandørerne kun bliver længere og længere. Nogle af dem har sågar næsten tomme hylder, så det kan i værste fald ende med, at vi står med et tomt lager, siger han.

Annonce

Jeg skulle være hurtig

Den 26-årige padelentusiast fortryder dog på ingen måde, at han nu arbejder med den populære sport, der fortsat er i fremgang.

Senest er det blevet bekræftet, at der bliver etableret et stort padelcenter i Billund, ligesom Vejle snart kan se frem til et 5913 kvadratmeter stort center ved VB Parken, der skal rumme 17 indendørsbaner samt fire udendørsbaner.

Det handlede derfor for Marc Lundby Hansen om at komme hurtigt ud af startrampen, da han sidst i foråret vendte retur fra det sydlige Spanien.

- Jeg kunne jo godt se, at jeg skulle være hurtig, inden andre fik ideen, fordi der sker så utroligt meget indenfor sporten, og den kun vil blive større. Og det har da - trods udfordringerne med leveringen - også været en rigtig fin start, siger en smilende Marc Lundby Hansen, der selv bruger flere timer af sin fritid på at spille det rekordvoksende boldspil.

Jeg kunne jo godt se, at jeg skulle være hurtig, inden andre fik ideen.

Marc Lundby Hansen
Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia ligner ikke et mandskab, som kan rykke op:  Men sådan holdes det spinkle oprykningshåb alligevel i live

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

Alarm 112

Vold, stoffer og alkohol: Politiet måtte sende flere patruljer forbi natklub i Fredericia

Annonce