Annonce
forside

26-årig fængslet for at true med kniv - bandemedlemmer fra LTF gjorde vidner tavse

- Jeg snitter dig, skal en 26-årig mand have sagt til en anden person ud for Falstersgade 16 tirsdag eftermiddag. Samtidig skal den 26-årige have truet med kniv. Genrefoto: Martin Ravn

En 26-årig mand fra Fredericia sigtes for to tilfælde af knivtrusler. Det ene, da han sammen med medlemmer fra Loyal to Familia skulle have truet en anden person i Falstersgade. Den 26-årige afventede at skulle afsone et års fængsel for vold og trusler.

Fredericia: En 26-årig lokal mand er sigtet for at have truet en person ud for Falstersgade 16. Onsdag formiddag blev han fremstillet i grundslovsforhør ved retten i Kolding og fængslet.

Ifølge sigtelsen var den 26-årige sammen med medlemmer af banden Loyal to Familia (LTF). Han truede forurettede med ordene: "Jeg stikker dig, og der kommer folk fra København, og snitter i dig, som du har fortjent i fem år".

Det sigtede nægter både det, og at han mandag også skulle have truet en anden forurettet med en kniv i Bjergegade. Han havde svunget kniven foran den forurettede to gange.

Anklageren krævede grundlovsforhøret for lukkede døre, fordi der under episoden i Falstersgade var flere LTF'ere til stede.

- Der har været vidner, som ikke har ønsket at udtale sig, forklarede anklager Anne Langeland fra Sydøstjyllands Politi.

Derfor skulle dørlukningen ske af hensyn til vidners sikkerhed.

Mads Kjær Jensen, forsvarer for den sigtede, protesterede mod dørlukning, da han mente, at der var foretaget afhøringer på stedet, og at der ikke er tale om en alvorlig sigtelse.

Dommeren valgte at følge anklagerens anmodning med henvisning til vidnernes sikkerhed.

Den 26-årige blev varetægtsfængslet i fire uger, men kærede afgørelsen på stedet.

Den fængslede blev for under en måned siden idømt et års fængsel for vold og trusler. Straffen var inklusiv en betinget dom på 10 måneders fængsel for tilsvarende forhold.

Byretten valgte den gang at fængsle den 26-årige, indtil han kunne afsone, men han blev løsladt af Vestre Landsret. Nu er det igen op til landsretten, om han skal løslades frem til sagen kommer for retten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce