Annonce
Fredericia

Farvel til undervisning: 3.g'ere klar til fest på volden

De ældste elever på Fredericia Gymnasium, HHX og HTX i Erritsø fejrede torsdag sidste skoledag på deres respektive uddannelsesinstutioner. Efter planen mødes alle senere på voldanlægget for at sige farvel til tre års gymnasietid.

Fredericia: Tema Shop i Pjedsted har kronede dage og sendt læssevis af kostumer over disken til afgangseleverne på Fredericias tre gymnasier. På Fredericia Gymnasium stod Turtles-figurer, arabere, Find-Holger-udklædte side om side med politibetjente, plysfigurer og så videre for at fejre den sidste fest i skolens aula.

- Vi har organiseret, at eleverne må være her i et par timer. De står for en masse underholdning i aulaen, som de øvrige elever kan kigge med på. Når det er overstået, så går rektor på og trækker de fag, som eleverne skal op i til deres mundtlige eksamen, siger vicerektor Peter Knudsen.

I modsætning til andre gymnasier, der har besluttet ikke at danne ramme om 3. g'ernes sidste skoledag, vil Fredericia Gymnasium gerne have eleverne inden for dørene.

- Helt bestemt. Det er en stor og festlig dag for dem, og vi kan godt leve med lidt bulder og brag i nogle timer. Vi har bare lagt en god stram styring af det, så det ikke går over gevind med 1. g'ere, der skal jagtes eller hærværk. Det har vi haft held med, siger Peter Knudsen.

Annonce
For nogle år siden gik det vildt for sig med sidste skoledag, men nu har vi fået lagt nogle rammer, så det bliver en sjov og hyggelig dag.

Vicerektor Peter Knudsen, Fredericia Gymnasium

Fest på volden

Når afgangseleverne på Nørrebrogade har fået deres eksamensfag at vide, er festen slut på gymnasiet.

- Der er tradition for, at eleverne fortsætter ned på voldanlægget, og den del af festen er vi også opmærksomme på, siger Peter Knudsen.

På voldanlægget mødes STX-eleverne med deres ligesindede fra HHX og HTX for at fejre den sidste skoledag. Alle elever er blevet bedt om at sørge for at rydde pænt op efter sig.

3. g'erne på Fredericia Gymnasium sagde farvel til tre års skolegang med hujen og sjove kostumer. Foto: Nana Hanghøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen har givet sig til kende: Kommunen efterlyser bådejere på brandtomt

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce