Annonce
Kultur

30.000 klar til udskudt Beatles-musical: Spiller en ekstra uge i Fredericia

Det er Paul McCartney og John Lennons store sangunivers, som danner baggrund for musicalen "She Loves You". Foto: REUTERS/Mike Mitchell
Udsættelsen af "She loves You" har ikke svækket interessen for musicalen. Tværtimod oplever teaterchef, at publikum har kvitteret for, at teatret ønsker at værne om teatrets høje kvalitetskrav.
Annonce

Fredericia: Til næste sommer har Fredericia Teater og Maestro Productions verdenspremiere på musicalen She Loves You med musik af Lennon og McCartney. Interessen for den nye originale musical er fortsat stor, og der er allerede solgt næsten 30.000 billetter til musicalen, som næste år kan opleves i både København og på Fredericia Teater. Det skriver Fredericia Teater i en pressemeddelelse.

I Fredericia går billetsalget så godt, at man nu vælger at åbne for salget af yderligere en uges forestillinger, hvis vil sige, at musicalen foreløbigt vil spille fra 9. oktober til 6. december 2020. Musicalen har verdenspremiere på Det Kongelige Teater i juni 2020 efter teatret for nylig besluttede at udsætte premieren fra efteråret i år til næste sommer.

Forklaringen fra teaterchef Søren Møller var, at musicalen ikke kunne nå at blive færdig-udviklet til de kvalitetskrav Fredericia Teater stiller, hvis premieren skulle være gennemført til efteråret. I det lys er han glad og taknemmelig over det flotte forsalg.

- Jeg fornemmer, at publikum har taget godt imod vores beslutning om at udsætte premieren for at passe på kvaliteten af forestillingen, udtaler han.

Jeg fornemmer, at publikum har taget godt imod vores beslutning om at udsætte premieren for at passe på kvaliteten af forestillingen

Teaterchef Søren Møller

Annonce

Udskydelse

De mange, som havde købt billet til forestillingen til efteråret i Fredericia, har alle fået enten nye billetter til næste efterår eller fået mulighed for at få pengene tilbage. Det har givet voldsom travlhed i billetlugen på Fredericia Teater.

Alle har som udgangspunkt fået tilsendt nye billetter, hvoraf det fremgår, at deres oplevelse er udsat. Fra enkelte har der lydt kritik af, at oplysningen om udsættelse ikke har været tydelig nok.

- Vi havde købt billetter til efteråret og fik en mail fra teatret om, at vores billetter var klar. Jeg tænkte, at det var i rigtig god tid, og det var først, da jeg læste avisen, at jeg opdagede, at der stod 2020 på billetterne. Teatret gør tingene rigtigt godt, men lige her kunne de måske godt have fortalt lidt tydeligere i deres mail, at der var tale om en udsættelse, mener bl.a. Henning Troelsen.

Andre musicalgæster har haft kombineret teateroplevelsen med overnatning, og det har også givet lidt udfordringer, som teatret har været ind over.

Annonce
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce