Annonce
Fredericia

30-40 nye arbejdspladser: Salling Group slår sig ned i Taulov Dry Port

Taulov Dry Port bliver fra 2021 hjemsted for Salling Groups distribution og lager af Kohberg- og Schulstad-brød. Pressefoto: Salling Group
Salling Group samler lager og distribution af Kohberg- og Schulstad-brød i Taulov Dry Port.
Annonce

Taulov: I fredags meddelte Salling Group, at koncernen efter årsskiftet etablerer en brødterminal i Taulov, fordi det er blevet besluttet, at logistik og distribution hjemtages fra brødfabrikanterne Kohberg og Schulstad, som indtil nu selv har stået for levering af brød til Salling Groups butikker.

Salling Group placerer alle aktiviteterne i Taulov Dry Port, hvor den kommer til at råde over 8000 kvadratmeter fordelt på fire lagerenheder. Det skriver Taulov Dry Port i en pressemeddelelse, hvor der også står, at etableringen giver 30-40 nye arbejdspladser.

- En væsentlig del af vores strategi er at opføre markedets mest fleksible og attraktive lagerejendomme, som kan tilpasse behovet hos kunderne. Vi kan mærke på efterspørgslen, at vi har ramt plet i forhold til kundernes krav til beliggenhed, indretning, ramper og loftshøjde. Vi er utroligt glade for, at vi har en indgået en langsigtet aftale om en attraktiv lagerløsning til Salling Group, siger Jesper Gemmer, der er CEO i Taulov Dry Port, i pressemeddelelsen.

Tidligere i år indgik Taulov Dry Port et strategisk samarbejde med A.P. Møller-Mærsk som den foretrukne operatør i tørhavnen, og dette samarbejde går nu ind i næste fase med samarbejdet med Salling Group, som består af kæder som Føtex, Bilka, Netto og Salling.


Vi er utroligt glade for, at vi har en indgået en langsigtet aftale om en attraktiv lagerløsning til Salling Group.

Jesper Gemmer, CEO i Taulov Dry Port
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

FC Fredericia For abonnenter

Karakterbogen: Et angreb uden bid blev igen dyrt for FC Fredericia

Fredericia

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

Annonce