Annonce
Vejle

30 smittet alene torsdag: Vejle tæt på at have mest coronasmitte

Antallet af vejlensere, der bliver testet positiv for corona, er steget markant den seneste uge. Arkivfoto: Mette Mørk
Vejle Kommune indtager nu en niendeplads på ranglisten over kommuner med mest coronasmitte. I sidste uge lå vi nummer 23.

Vejle: Landets øjne har de seneste uger været rettet mod især Ishøj og Kolding, når det gælder hotspots for coronatilfælde

Men fortsætter den nuværende udvikling, kan fokus snart rette sig mod Vejle, når det handler om antallet af smittede borgere med corona.

Det viser de aktuelle tal for smitten i Vejle Kommune, hvor udviklingen desværre går i den gale retning.

Set i lyset af de nye tal fra sundhedsmyndighederne slår Vejle Kommune nu fast, at det går endog meget stærkt med smitten  rundt i kommunen i disse dage.

Annonce

30 smittede alene torsdag

Det lokale smittetal er for første gang siden begyndelsen af januar nu over 100.

I mandags indtog Vejle en 23. plads på listen over kommuner med mest smitte. Nu er kommunen klatret den forkerte vej på den nationale rangstige.

Illustration: Vejle Kommune

Med torsdagens tal fra Statens Serum Institut indtager Vejle nu en niendeplads på smittelisten, da Vejle nu har en incidens på 110 og har 127 nye smittende inden for den seneste uge.

Alene torsdag steg antallet af nye smittede med 30 borgere.

Annonce

Flest blandt de 21- til 30-årige

Der er fortsat mange børn og unge blandt de smittede, men i den sidste uge har der været flest smittede i aldersgruppen 21 til 30 år. Til sammenligning har aldersgrupperne over 60 år blot 10 nye smittede.


Det går meget stærkt med smitten i Vejle Kommune i disse dage, og vores smittetal er nu for første gang siden begyndelsen af januar over 100.

Vejle Kommune


Nørremarken og Vejle Midtby har flest nye smittede med henholdsvis 25 og 20. På tredjepladsen kommer Søndermarken med 14 nye smittede.

På sin hjemmeside har Vejle Kommune lagt en såkaldt animation ud, der viser den lokale udvikling i smitten siden oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce