Annonce
Fredericia

300 på venteliste til seniorboliger - forening overvejer et projekt mere

Kongens Punkt er Seniorbos næste projekt. Ud af de 73 lejligheder, som STB Byg i begyndelsen af februar tager første spadestik til, bliver de 29 til seniorboliger. Ilustration: Skala Arkitekter

Seniorbo har omkring 300 på venteliste til seniorboliger. Kongens Punkt er næste projekt. Seniorbo overvejer, om der skal laves endnu et projekt

Annonce

Fredericia: Interessen for at bo i midtbyen, når man når pensionistalderen, er tilsyneladende stor i Fredericia. I hvert fald er der stadig stor opmærksomhed omkring at stå på venteliste til seniorboliger. Foreningen Seniorbo, som står bag projekterne med seniorboliger i IP Schmidt Gården, Købmagergades Skole og Kongens Punkt, har fortsat omkring 300 på venteliste.

IP Schmidt Gården er fyldt, og de sidste nye beboere flyttede ind på Købmagergades Skole i december. Det sidste projekt, Kongens Punkt, tager STB Byg første spadestik til i begyndelsen af februar. Formand for Seniorbo, Edvin Steiness, forventer, det vil give fornyet interesse for seniorboliger. Derfor overvejer foreningen at sætte endnu et projekt i gang.

- Vi har besluttet, at vi vil prøve at få et projekt mere i gang. Det er jo svært at vide, hvornår Fredericia by er mættet angående seniorboliger, og vi vil ikke have ledige seniorboliger stående, fortæller Edvin Steiness.

Vi har besluttet, at vi vil prøve at få et projekt mere i gang. Det er jo svært at vide, hvornår Fredericia by er mættet angående seniorboliger, og vi vil ikke have ledige seniorboliger stående

Edvin Steiness
Annonce

29 seniorboliger i Kongens Punkt

Der går et år til halvandet, før seniorboligerne i Kongens Punkt er klar til udlejning. Derfor kan interessen for boligerne have ændret sig meget til den tid. Selvom man er skrevet på ventelisten til en seniorbolig, er det ikke sikkert, man er klar til at leje en bolig med det samme. Det har Seniorbo oplevet før.

- Vi blev væltet omkuld af interesse, da Købmagergades Skole blev offentliggjort, men da de var klar, var der nogle, som ikke havde solgt deres hus eller havde solgt huset og var flyttet et andet sted hen, som de var blevet glade for. Derfor kan vi ikke regne med, de alle 300 på ventelisten står der og er klar, når byggeriet er færdigt, forklarer Edvin Steiness.

I øjeblikket arbejder Boligkontoret Fredericia med at få et katalog klar over lejlighederne i Kongens Punkt, hvor kommende beboere kan få overblik over lejlighedernes størrelse og indretning. Der bliver 73 boliger, hvoraf de 29 bliver en del af et seniorbofællesskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Aftrådt formand kritiserer Fredericia HK's ledelse: De vil ikke gøre det, man skal

Annonce