Annonce
Alarm 112

32-årig sigtet for kniv-trusler: Truede mor, datter og fægtede med kniv ved jobcenter

Soffi Line og datteren Liva havde en ubehagelig oplevelse mandag, da de sammen gik mod de små brødres børnehave på Lumbyesvej. Her stod en mand, der truede dem "“jeg stikker jer ihjel, jeg har kniven lige her i tasken”. Nu har politiet anholdt og sigtet en mand for trusler, som manden fredag fremsatte på jobcenteret. Lørdag blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet. Foto: Søren Gylling
En mand fra lokalområdet er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at have truet en mor og en datter mandag eftermiddag i sidste uge. Han er ligeledes sigtet for trusler med kniv ved jobcenteret fredag. Mor fra mandagens episode er glad og lettet.

Fredericia: Sidste mandag fik 32-årige Soffi Line og datteren Liva sig et gevaldigt chok, da de om eftermiddagen ved børnehaven på Lumbyesvej blev verbalt antastet af en mand. Han truede med, at han havde en kniv, at han ville stikke dem og slå dem ihjel. Beskeden var, at de ikke skulle kontakte politiet, for han ville stikke dem med kniven. En kniv, han dog mandag aldrig viste moderen og datteren. Det gjorde han til gengæld få dage senere ved jobcenteret i Fredericia, og der fik politiet efterfølgende manden anholdt.


Jeg er så megaglad og lettet. Der er så mange, der har betvivlet ægtheden af hele episoden. Jeg har lyst til at skrige det ud til hele verden og til dem, der har betvivlet, om manden overhovedet findes og er farlig.

32-årige Soffi Line


Annonce

Den del oplyser Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

- Manden blev anholdt, og han blev samlet sigtet for begge sager, hvorefter han blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet lørdag, siger vicepolitiinspektøren.

Truslen fredag skete klokken 11.20, hvor den 32-årige mand fra Fredericia fremsatte trusler, der lignede dem, han verbalt overfaldt Soffi Line og Liva med.

Udenfor vinduerne på jobcenteret havde manden vist kniven.

Påvirket af truslerne

Da Fredericia Dagblad får fat i Soffi Line mandag morgen, er der lettelsestårer og glæde at spore i stemmen.

- Er det rigtigt, spørger hun.

- Jeg er så megaglad og lettet. Der er så mange, der har betvivlet ægtheden af hele episoden. Jeg har lyst til at skrige det ud til hele verden og til dem, der har betvivlet, om manden overhovedet findes og er farlig, siger Soffi Line.

Hun erkender, at tiden efter i mandags har været hård for både hende og datteren Liva. Mens datteren har været bange for, om manden igen ville finde dem, om han vidste, hvem de var og på baggrund af de tanker havde svært ved at sove, har Soffi Line ”lidt et knæk psykisk”.

- Det har været så hårdt, og så snart vi har nærmet os børnehaven, begynder jeg at få det skidt. Jeg ser hele oplevelsen som en film for mig, og når mørket falder på, så kører alle hans ord på repeat. Det har taget rigtig hårdt på os begge, fortæller Soffi Line.

Annonce

En sten er nu væk

Torsdag i sidste uge var hun hos politiet, hvor politiet ifølge Soffi Line fortalte, at ”de havde et par stykker, de holdt øje med”.

At en 32-årig mand nu er varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, afføder en øjeblikkelig lettelse hos Soffi Line.

- Jamen, jeg er så glad. Der er fjernet en kæmpe sten fra mine skuldre, siger hun.

Det er uvist, hvordan manden forholder sig til sigtelserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Fredericia For abonnenter

Udvalgsformand og Shell-ansat siger fra over for Byrgesen: Jeg er ikke inhabil - og dét ved han godt

Annonce