Annonce
112

33-årig kvinde fra Fredericia stak af fra uheld: Kom tilbage til tre sigtelser

Modelfoto.

HVIDE SANDE/FREDERICIA: Man skal tage ansvar for sine handlinger, ellers kommer de og bider en bagi. Det må være lektien for en 33-årige kvinde fra Fredericia, efter at hun onsdag aften klokken 18.55 var involveret i et trafikuheld på Sønderklitvej.

Den 33-årige bilist er på vej sydpå ad Sønderklitvej. Her påkørte hun en forankørende kvindelig bilist fra Oksbøl, som var i færd med at dreje til venstre.

Men i stedet for at stige ud og se til bilisten foran valgte den 33-årige kvinde ifølge politiets oplysninger at stikke af fra ulykkesstedet til fods for at gemme sig i en have.

- Hun kommer selv tilbage efter cirka 30 minutter, og vi får hende testet både for alkohol og narko. Det viser sig, at hun i hvert fald er testet positiv for cannabis og for alkohol, lyder det fra vagthavende hos Ringkøbing Politi.

Den 33-årige kvinde har efterfølgende forklaret politiet, at hun skulle have indtaget alkoholen efter kørslen, men lige lidt hjalp det: Hun er nu sigtet for at have ført motorkøretøj under påvirkning af euforiserende stoffer og for at føre bil under påvirkning af alkohol.

Men her stopper det ikke for den 33-årige bilist. Hun får en sigtelse for overtrædelse af færdselslovens paragraf 9 om, at man skal blive på ulykkesstedet og give den fornødne hjælp.

Føreren af bilen, der var i færd med at dreje til venstre, blev efter ulykken fragtet til Herning Sygehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Havneplan til 160 millioner kroner: Det skal der ske i 2020

Fredericia

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];