Annonce
112

35-årig bilist kørte i påvirket tilstand - havde heller ikke noget gyldigt kørekort

Arkivfoto: Palle Herløv
Flere trafikanter er i løbet af weekenden blevet stoppet uden gyldige kørekort. Også flere sager om indbrud er på politiets døgnrapport.
Annonce

Fredericia: En 35-årig mand, der ikke har adresse i Fredericia Kommune, blev lørdag klokken 16.20 standset i Nørrebrogade, hvor han blev sigtet for flere overtrædelser af færdselsloven. Manden havde ikke noget gyldigt kørekort, og han var desuden påvirket af enten stoffer eller medicin, oplyser vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

Flere andre personer blev i løbet af weekenden standset og sigtet af politiet for lignende overtrædelser.

I Prinsessegade blev en 25-årig knallertfører fra Fredericia sigtet for kørsel påvirket af stoffer eller medicin. Det skete i lørdag klokken 2.05.

Fire mænd i 20'erne, der alle bor i kommunen, blev uafhængigt af hinanden stoppet uden et gyldigt kørekort. De blev stoppet på henholdsvis Egeskovvej fredag klokken 11.15, Vesterbrogade fredag klokken 16.50, Vejle Landevej lørdag klokken 10.45 samt på Strevelinsvej søndag klokken 18.02.

Annonce

Metal stjålet fra virksomhed

Mellem 1. april til 20. maj har en virksomhed i Prinsens Kvarter registreret, at der er blevet stjålet en ukendt mængde metal. Finn Ellesgaard Nielsen fortæller, at en eller flere gerningsmænd muligvis er kravlet over en mur for at stjæle metallet. Tyveriet kan være sket ad flere omgange. Politiet efterforsker fortsat sagen.

På Fælledvej har politiet modtaget en anmeldelse om forsøg på indbrud søndag klokken 12.00. Her er et køkkenvindue opbrudt - formentlig med et koben. Indbrudstyven har været inde i huset, men der er umiddelbart ikke stjålet noget.

Fra et kælderrum på Falstergade er der mellem fredag klokken 16 og 19 stjålet en printer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce