Annonce
Alarm 112

37-årig kvinde var fuld og larmede på banegården: Måtte en tur i detentionen

Politiet blev natten til onsdag mødt af en sur og larmende kvinde på banegården i Fredericia. Hun ændrede ikke sin adfærd, efter politiet havde opfordret hende til det. Den samlede sum endte med at sende hende i detentionen. Genrefoto: Johan Gadegaard
Hvorfor en lokal kvinde var så sur, at hun udtrykte frustration på banegården natten til onsdag, er på nuværende tidspunkt uvist. I hvert fald opførte hun sig så skidt, at hun endte med en tur i detentionen. Hun var både fuld, larmende og udadreagerende.

Fredericia: Natten til onsdag blev politiet mødt af en udadreagerende, højrøstet og konfliktsøgende 37-årig kvinde på banegården i Fredericia.

Forinden havde ordensmagten fået anmeldelse om, at kvinden opførte sig som beskrevet, og patruljen kunne ganske rigtigt konstatere, at den lokale kvinde, der var fuld, ikke kunne opføre sig ordentligt – ej heller efter at blevet formanet til netop at opføre sig ordentligt. Derfor blev hun anholdt og måtte en tur i detentionen.

Det oplyser Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi. Det fremgår ikke, hvorfor kvinden var sur og larmende.

Annonce


Men det politi, der er på gaden, vil have øget fokus på genåbningen.

Kenneth Nielsen, Sydøstjyllands Politi


Onsdagens døgnrapport melder desuden om et indbrudsforsøg i KFUM’s spejderhytte på Højmosevej. Det er uvist, om der er stjålet noget fra to containere på området, men anmelderen fandt det besynderligt, at de to hængelåse, der tidligere har blokeret indgangen til containerne, var forsvundet. Anmeldelsen blev modtaget tirsdag klokken 11.05. Det fremgår ikke af døgnrapporten, hvad containerne indeholder.

Fokus på genåbning

En tyv har på et ukendt tidspunkt frem til tirsdag klokken 12.26 haft held med at stjæle maler-materialer fra et kælderrum i Norgesgade. Kælderrummet tilhører en malerforretning. Derfra var der blevet stjålet materialer for i alt 5000 kroner, heriblandt Flügger-værktøj. Gerningstidspunktet er ukendt. Tyven kom ind i kælderrummet ved at sparke døren op.

Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi orienterer desuden om, at der onsdag vil være øget fokus på genåbningen af restauranter samt det udendørs forsamlingsforbud, der fra i dag hæves. Det betyder ikke nødvendigvis mere politi på gader og stræder.

- Men det politi, der er på gaden, vil have øget fokus på genåbningen, lyder det fra Kenneth Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kø ved kviktest-stederne: Her er problemet ifølge kommunen

Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce