Annonce
Fredericia

38-årig får koncernansvar for børn og unge i Fredericia

38-årige Camilla Nowak Kirkedahl er konstitueret administrerende direktør for Børne- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune. Hun blev mandag aften ansat af et enigt byråd som koncerndirektør for børne- og ungeområdet i Fredericia Kommune. Foto: Fredericia Kommune
Et enigt byråd ansatte mandag aften Camilla Nowak Kirkedal til ny koncerndirektør for børne- og ungeområdet. Hun træder ind på en post, hvor hendes afløser kun sad i få uger.

Fredericia: Fredericia Kommune ansætter ny koncerndirektør for børne- og ungeområdet. Koncerndirektør Camilla Nowak Kirkedal.

I en pressemeddelelse fra Fredericia Kommune fremgår det, at der siden april har været en grundig rekrutteringsproces frem til, at byrådet mandag aften valgte at ansætte Camilla Nowak.

38-årige Camilla Nowak Kirkedal, der kommer fra en stilling som konstitueret administrerende direktør for Børne- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune.

Annonce

- Børnene og de unge betyder alt for os i byrådet. Derfor er det en fornøjelse, at vi nu får en så kompetent og initiativrig leder med på holdet. Camilla Nowak Kirkedal har det overblik, der skal til for at sikre vores vision om en sammenhængende indsats for vores børn og unge. Samtidig er hendes profil skræddersyet til den samarbejdende organisation, vi har i Fredericia, udtaler borgmester Jacob Bjerregaard.

Camilla Nowak Kirkedal har ifølge pressemeddelelsen bred erfaring på børne- og ungeområdet, og har som administrerende direktør i Odense Kommune haft ansvaret for Børne- og Ungeforvaltningen. Camilla har udover den kommunale erfaring også bred erfaring fra regionale sammenhænge og private organisationer.


Camilla Nowak Kirkedal har det overblik, der skal til for at sikre vores vision om en sammenhængende indsats for vores børn og unge.

Borgmester Jacob Bjerregaard


Dannede mennesker

Camilla Nowak Kirkedal ser frem til at starte i Fredericia Kommune efter sommerferien og udtaler:

- På børne- og ungeområdet har man et ekstraordinært ansvar for den kommende generations trivsel i hverdagen og muligheder i fremtiden. Børnene er vores fremtid, og for mig findes der ikke en vigtigere arbejdsopgave. Derfor glæder jeg mig meget til at samarbejde med medarbejdere og ledere i Fredericia Kommune om, hvordan vi skaber rammerne for, at alle børn bliver dygtige og dannede mennesker, som deltager aktivt i positive fællesskaber, siger Camilla Nowak Kirkedal og fortsætter:

- Jeg oplever et byråd, som har et meget velfungerende samspil – og i fællesskab finder de gode løsninger for kommunes mindste borgere. Jeg ser desuden frem til at være en del af en ambitiøs direktion i Fredericia Kommune, som tænker helhedsorienteret og ser på tværs af de kommunale kerneopgaver, siger Camilla Nowak Kirkedal.

Camilla Nowak Kirkedal er gift, har tre børn og bor i Odense. Camilla har første arbejdsdag i Fredericia Kommune den 3. august 2020.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Autocampere overnatter på Østerstrands p-plads: Må man det, spørger læser

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Mærker stor fredericiansk interesse, men: Is-entusiaster må vente lidt endnu

Fredericia For abonnenter

Ugens udvalgte: Ferien er over os - lidt endnu

Fredericia

Asfaltarbejde på Strandvejen og Vestre Ringvej de kommende uger: Vejene skal fræses og have ny belægning

Alarm 112

Designlampe og kontantbeløb stjålet: Politiet advarer om flere indbrud i ferien og beder folk kigge over naboens hæk

Fredericia For abonnenter

Vaccination af børn i fuld gang: 12-15 årige i Fredericia mødte frem til pop up stik mod corona

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Kristendemokraterne vil have mere biodiversitet ved solceller

Fredericia

Omdiskuteret butik lukket: Den er solgt, siger ejer

Indland

Brostrøm: Overvejelse af tredje stik kan blive nødvendigt

FC Fredericia

FC Fredericia kom torsdag tættere på en komplet trup - men der mangler stadig spillere

Erhverv For abonnenter

Kig med indenfor i Oldenborghus: Spritnye ungdomsboliger står snart klar og der er mange ledige

Fredericia

Mohamed og Rim kom til Danmark for seks år siden - nu har de åbnet skrædderi i gågaden

Annonce