Annonce
Navne

38-årig skal styre økonomien i landsdækkende landbrugsselskab med base i Fredericia

Christina Nielsen skal fra 1. oktober stå i spidsen for DLG-koncernens økonomifunktion. Pressefoto

Udnævnelse: Christina Nielsen vender 1. oktober tilbage til DLG-koncernen med hovedkvarter i Fredericia, hvor hun tiltræder som økonomidirektør (Group CFO) og bliver en del af direktionen sammen med koncernchef Kristian Hundebøll og vicedirektør (Group COO) Jesper Pagh.

Fra 2015 til 2020 var Christina Nielsen koncerndirektør for økonomi og regnskab i DLG.

Hun bor sammen med sit bonusbarn, sin mand og deres to fælles børn. P.t. er hun på barselsorlov med den yngste.

Annonce

- Det er mig en stor glæde at kunne byde Christina velkommen tilbage i DLG-koncernen, og jeg ser meget frem til vores samarbejde. Hun er en dygtig leder, der allerede har vist vores bestyrelse, repræsentantskab og kolleger, at hun ikke alene har et meget stærkt fagligt fundament, men også forstår koncernen og vores dna som andelsselskab, siger koncernchef Kristian Hundebøll i en pressemeddelelse.

38-årige Christina Nielsen er statsautoriseret revisor og har en Master of Science (MSc) i Business Administration og revision fra CBS.

Hun kom til DLG-koncernen i 2015 fra en chefstilling i Deloitte, hvor hun gennem mere end 10 år havde samarbejdet med DLG.

Christina Nielsen tager over efter konstitueret CFO Lars Sørensen, der trådte til i februar. Lars Sørensen var CFO i DLG fra 2012 til 2019, hvorefter han fortsatte i en rolle, hvor han understøttede direktionen med forretningsudvikling og strategiske projekter, oplyser DLG i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Socialdemokraterne har valgt: Her er dem, du kan stemme på til november

Fredericia

Fynboer fortæller det gerne: Men Fredericia Kommune svarer ikke på konkret spørgsmål om topchef

Fredericia For abonnenter

Oppositionen kalder det for 'dybt kritisabelt': Chef så aldrig aftale om, at han skulle være leder for Kirsten Blæhr

Annonce