Annonce
Fredericia

5. juli-koncert bliver tilgængelig for alle: Kirkekoncerten i Trinitatis vil kunne ses hjemme i sofaen

Optagelserne er lavet, så 5. juli kan Trinitatis Kirke og Fredericia Dagblad præsentere minde- og festkoncerten på Dagbladets hjemmeside, hvor alle er inviteret til at kigge med. Foto: Dorte Brandsen
Coronavirus kommer ikke til at sætte en stopper for den traditionsrige minde- og festkoncert i Trinitatis Kirke.

Fredericia: Hvert år er Trinitatis Kirke fyldt med mennesker 5. juli om aftenen til den traditionsrige minde- og festkoncert i anledning af 6. juli festlighederne.

Kirken har tidligere år måttet skuffe mange interesserede ved indgangen, fordi der ikke var plads til flere musikinteresserede på kirkebænkene. Men sådan bliver det ikke i år.

Trinitatis Kirke og Fredericia Dagblad er gået sammen om at sende kirkekoncerten via frdb.dk 5. juli. Kirkekoncerten er optaget på forhånd og bliver streamet på Dagbladets hjemmeside, så alle interesserede kan se med hjemme fra stuen, og dermed får alle en plads i kirken.

Tidligere år har Trinitatis måttet afvise interesserede, fordi alle pladser var optaget.

Annonce

Kirkekor og musikkorps

Optagelserne foregik i kirken søndag 21. juni om eftermiddagen og aftenen og er foretaget af Jysk Fynske Mediers redaktør for video og digitale værktøjer Silas Bang.

"Minde- og festkoncert i anledning af 6. Julislaget 1849" byder på musik af medlemmer af Slesvigske Musikkorps; Henrik Rønnow (trompet), Martin Knudsen (trompet), Morten W. ERiksen (horn), Mette Krüger (basun) og Lars B. Olsen (tuba).

Desuden deltager Trinitatis Kirkes Pigekor, dirigent Dennis Fick og organist Niels Erik Aggesen. Traditionen tro deltager også fanebærere fra 6. Julikomitéen.

Til koncerten kan man blandt andet nyde "I Danmark er jeg født", "Prins Jørgens March" og "Altid frejdig når du går".

Så hvis du har lyst til at se/lytte med, så klik ind på Fredericia Dagblads hjemmeside søndag 5. juli klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Annonce