Annonce
Mærkedage

50-års fødselar med Barrit-rødder er optaget af udsatte børn og unges vilkår

Christina Hviid. Pressefoto

Barrit: Forebyggelseschef i Det Kriminalpræventive Råd Christina Hviid, der voksede op i Barrit og blev student i Horsens, fylder 50 år onsdag 14. august.

Med en baggrund som cand.mag. i statskundskab og religionsvidenskab har hun i det meste af sin karriere været optaget af udsatte børn og unges vilkår.

Som ansat i blandt andet Socialstyrelsen og Social- og Indenrigsministeriet så hun, hvordan menneskers mistrivsel ofte kan spores tilbage til en sårbar opvækst og dårlig skolegang, og den viden har hun båret med sig ind i Det Kriminalpræventive Råd, som har fokus på at forebygge, at børn og unges udsathed fører til kriminalitet.

- I et velfærdssamfund som det danske skylder vi os selv, at alle børn og unge har det godt og trives i deres liv. Hvis vi kan lykkes med det, kan vi samtidig forebygge kriminalitet. Det er da fantastisk, siger Christina Hviid i en pressemeddelelse.

Siden 2016 har hun som forebyggelseschef i Det Kriminalpræventive Råd haft fokus på vigtigheden af tidlig forebyggelse, fordi det er de tidlige indsatser, som giver de bedste resultater.

Derudover er hun optaget af, hvordan man i højere grad kan mobilisere fællesskabet til at gribe ind og hjælpe til, når andre udsættes for kriminalitet.

Christina Hviid bor i dag med sin kæreste og sine to børn i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce