Annonce
Fredericia

50.000 unge vil med til Skills 2016

I dag kan det være svært at forestille sig, at de 28.000 kvadrameter store udstillingshaller hos Messe C om mindre end to måneder er omdannet til Skills 2016, en stor uddannelsesby og ramme om de danske mesterskaber i faglærte uddannelser. Foto: Benny F. Nielsen
Annonce
fredericia - I disse dage og uger kan det være svært at forestille sig de mennesketomme udstillingshaller i Messe C omdannet til et kæmpestort udstillingsvindue for de faglige uddannelser og med flere end 50.000 unge gæster fra hele landet til Skills 2016 fra den 4. til den 6. februar.
Messechef Lars Søndergaard (th), forklarer en detalje for Michael Kristensen, næstformand i Dansk Byggeri, som tager aktiv del i Skills 2016. Foto: Benny F. Nielsen
Annonce

Uddannelsesfest

Michael Kristensen, direktør i BT Gulve, og næstformand i Dansk Byggeri, er blandt de stærke kræfter, som har trukket Skills 2016 til Fredericia, og han er ikke i tvivl om, at der bliver tale om en stor uddannelsesfest for de mange unge, som vil strømme til byen for at stifte bekendtskab med mange fag som er repræsenteret.
Annonce

En fagenes fest

- Her kan de unge få syn for sagen og møde andre unge, som er i gang med at uddanne sig til murere, tømrere, tjenere, kokke eller mange andre af de ujddannelser, som vore fagskoler tilbyder i dag, Og med udsigt til de små årgange bliver der rift om arbejdskraften, forudser han.

Skills 2016 strækker sig over tre dage, og der vil være gratis adgang for alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Fredericia

Regler forvirrer: Midtby-butik møder undren fra folk, der tror, den skal holde lukket

Alarm 112

Politibetjent slæbt med gassende bil på Holstensvej: Flere sigtelser venter fører

Annonce