Annonce
Trekantområdet

500 musikglade publikummer kan opleve jazz ved vandmøllen

Neanders spiller på Børkop Vandmølle søndag 16. august, og selvom forsamlingsforbudet ikke blev hævet til 200 personer fredag 8. august, får det ikke betydning for Sommerkoncerterne, der er inde i en pulje med plads til 500 publikummer. PR-foto.
Frygten var, at kun 100 måtte opleve årets sommerkoncerter ved Børkop Vandmølle. Men det viser sig, at 500 jazzglade på søndag kan opleve jazz med Neanders ved vandmøllen.
Annonce

Børkop: På søndag er der atter Sommerkoncert ved Børkop Vandmølle, men da coronasituationen har vendt op og ned på meget, er tingene da heller ikke som vanligt ved sommerkoncerterne.

På søndag er det Neanders, der sætter fut i sagerne, hvilket bandet gør hvert eneste år, hvor det New Orleansinspirerede band plejer at lukke sæsonen af.

Sådan er det ikke år. Her afholdes fire sommerkoncerter, og Neanders er band nummer to i rækken.

- Neanders plejer at være en super festlig måde at afrunde sæsonen, og det var planen, at vi skulle have rundet sæsonen af på søndag. Men de to koncerter i juni blev flyttet til september, så på den måde er Neanders i år ikke afslutningen, forklarer Niels Poulsen fra Lions Club, der er med til at arrangere de populære Sommerkoncerter.

Fire koncerter

Årets program er:

Søndag 9. august var Rattlesnakes forbi, søndag 16. august er det Neanders, søndag 6. september er det Sunset Alley og sidste skud på stammen er søndag 13. september, hvor Paul Harrison Band går på scenen.

Egentligt er der forsamlingsforbud på maksimalt 100 personer, men det har vist sig, at Sommerkoncerterne er underlagt de regler, der gælder udendørs kulturarrangementer, hvor folk sidder ned. Derfor må der, med god afstand, være 500 deltagere ved koncerterne.

Annonce

God stemning

Skulle det vise sig, at der kommer mange, er det selvfølgelig dejligt, men der vil der ikke blive lukket flere end 500 ind. Måske det hele dog ender med at gå fint op.

- Neanders kan, hvis vejret er godt, sagtens trække 500 til, men omvendt kan det gode vejr også trække folk til stranden. Og måske corona-situationen også sætter en dæmper på det. Nu må vi se, siger Niels Poulsen, der glæder sig over, at der trods alt må komme 500 og ikke kun 100.


Det betyder rigtig meget for stemningen

Niels Poulsen, Lions Club Børkop


- Det betyder rigtig meget for stemningen, og selvfølgelig også for Restaurant Børkop Vandmølles omsætning.

Annonce

Fri entré

Det er 26. år sommerkoncerterne finder sted.

Publikum hygger sig med god musik i de idylliske omgivelser med musik fra klokken 13-16, og der er servering fra klokken 12. Der er fri entré.

Sommerkoncerterne er et samarbejde mellem Vejle Kommunes Kulturforvaltning, Restaurant Børkop Vandmølle og Lions Club Børkop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Fredericia

Fredericia fortsætter ned ad liste: Kun få tilfælde af coronavirus registreret onsdag

Fredericia For abonnenter

Fredericia skal have flere uddannelser: 60 mio. kroner sat i spil til campus i Kanalbyen

Fredericia

Genbrugsbutik på banegården lukker: Omsætningen faldt drastisk, da mundbind blev indført

Annonce