Annonce
Sport

6 VB-spillere siger midlertidigt farvel til Vejle og Danmark

Saeid Ezatolahi er udtaget til de iranske landshold, som spiller venskabskamp mod Bosnien. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
De seks landsholdsudtagne spillere hos Vejle Boldklub rejser senest i begyndelsen af næste uge og er ikke til rådighed i pokalkampen mod Brabrand.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub siger i næste uge midlertidigt farvel til en god håndfuld spillere.

Klubben har seks spillere, som er udtaget til diverse landshold, som de kommende par uger skal i aktion rundet i Europa.

- De fleste af dem rejser på søndag eller mandag, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

De, som tager af sted søndag, er dog til rådighed, når VB søndag spiller i Farum mod FC Nordsjælland, men til gengæld er ingen af de seks i betragtning til næste uges pokalkamp. Onsdag 11. november møder VB ude Brabrand i pokalturneringens tredje runde.

De seks spillere er:

Saeid Ezatolahi, som er udtaget til Irans landshold. Iranerne spiller venskabskamp i Sarajevo mod Bosnien.

Viljormur Davidsen, som er udtaget til Færøernes landshold. Færøerne spiller venskabskamp mod Litauen (ude) og mod henholdsvis Letland (ude) og Malta (ude) i Nations League.

Ylber Ramadani, som er udtaget til Albaniens landshold. Albanerne spiller venskabskamp mod Kosovo (hjemme) og møder Kasakhstan (hjemme) og Hviderusland (hjemme) i Nations League.

Juhani Ojala, som er udtaget til Finlands landshold. Finnerne spiller venskabskamp mod Frankrig (hjemme) og møder Bulgarien (ude) og Wales (ude) i Nations League.

Thomas Gundelund, som er udtaget til de danske U21-landshold. U21-landsholdet spiller EM-kvalifikationskamp mod Rumænien.

Arbnor Mucolli, som er udtaget til Albaniens U21-landshold. Albanerne spiller EM-kvalifikationskampe mod Kosovo (ude) og mod England (ude).

Wahid Fagir er normalt også af sted på landsholdsopgaver, men han skal ingen steder, da samtlige danske U-landshold fraset U21-landsholdet har aflyst sine kampe.

Annonce

Testes når de lander

Jacob Krüger forventer, at spillerne senest 18. november begiver sig mod Danmark, og dermed er de retur tidsnok til VB’s superligakamp mod Brøndby. Den kamp spillede 22. november på Vejle Stadion.

Alle klubbers frygt i forbindelse med de kommende landskampe er naturligvis risikoen for smitte med Covid-19.

VB har én gang tidligere denne sæson fået en spiller smittet med Covid-19 i forbindelse med en landskampstur. Det skete i forbindelse med sæsonens første, da Ylber Ramadani blev smittet, da han var af sted med Albanien.

- Spillerne testes for corona-virus, når de ankommer til en dansk lufthavn, og de får svar seneste morgenen efter, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Derfor kender vi deres situation, når de dagen efter møder ind til træning.


Spillerne testes for corona-virus, når de ankommer til en dansk lufthavn, og de får svar seneste morgenen efter.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Underkendt i klagenævn: Strid om skilte ved spisested har varet i tre år

Annonce