Annonce
Navne

60 år: Fra cirkusmanegen til dansktopscenen

Sangerinden Judy Glosted fylder 60 år torsdag 21. januar. Pressefoto: Fede Finn & Funny Boyz
Judy Glosted, der engang var sprechstallmeister i Cirkus Benneweis, har i dag taget plads i front for Fede Finn & Funny Boyz. Nu fylder hun 60 år.
Annonce

Fødselsdag: Judy Glosted, tidligere sprechstallmeister i Cirkus Benneweis og nuværende sangerinde i Fede Finn & Funny Boyz, fylder 60 år torsdag 21. januar.

Da Judy Glosted i sin tid afløste Diana Benneweis som sprechstallmeister i Cirkus Benneweis, stod der intet i krystalkuglen om, at hun - siden januar 2018 - skulle være sangerinde i Fede Finn & Funny Boyz.

Det var en lang række tilfældigheder, der førte til jobbet, og der er ingen tvivl om, mener man i bandet, at Judy Glosted er som skabt til rollen som det kvindelige islæt af Fede Finn & Funny Boyz, hvor jargonen til tider kræver sin kvinde.

Judy Glosted befinder sig efter sigende som blommen i et æg i bandet, og hun har en helt særlig glæde ved den direkte kontakt til publikum.

Hendes debutsingle med bandet, "Jeg sku' aldrig ha' fortalt, jeg er single", blev et af årets dansktophit på DR P5 i 2018.

Judy Glosted er bosat på Fyn, hvor hun bruger det meste af sin fritid med sine to voksne døtre og to børnebørn. Hun er søster til skuespiller Betty Glosted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce