Annonce
Kolding

67 elever og ansatte er smittet på to skoler i Kolding: Flere smittetilfælde kan blive opdaget efter nye test

Regionens testenheder har flere gange været forbi både her på Brændkjærskolen og på Munkevængets Skole i forbindelse med smitteudbrud på skolen - både nu og i efteråret. Arkivfoto: Henrik Kruse
Annonce

Kolding: En uge efter at det første corona-smittetilfælde på Brændkjærskolen blev opdaget, er antallet af coronasmittede på skolen steget til 30 elever og medarbejdere i alt.

Det var sidste lørdag, at en elev i 0. klasse fik positivt testsvar, og på få dage eksploderede smitten. Børne- og uddannelsesdirektør i Kolding Kommune, Michael Petterson, oplyser, at der kan komme flere smittede til, da en del af de elever, der har været nære kontakter til smittede skulle testes i fredags og derfor stadig venter på testsvar.

På Munkevængets Skole i nordbyen lå antallet af smittede elever og ansatte lørdag eftermiddag på 37.

Her opdagede man det første smittetilfælde den 6. februar, da en medarbejder fik positivt testsvar og desuden besked om, at vedkommende var smittet med den smitsomme engelske coronamutation B117.

Fem dage senere var antallet af smittede steget til 12, og nu er tallet altså steget til 37 smittede.

I Vuggestuen Agtrupvej er der indenfor de allerseneste dage kun blevet opdaget et enkelt tilfælde mere af coronavirus. Her er i alt ni ansatte smittet og 10 børn. Vuggestuen har været lukket i hele den forgangne uge på grund af den omfattende smitte.

Alle skoler og daginstitutioner beliggende i postnummer 6000 Kolding skal på grund af den stigende smitte i Kolding holde lukket i hele næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Alarm 112

Frækt indbrud natten til mandag

Fredericia

Butiksejer er glad for igen at slå dørene op: - Ingen tvivl om, at vi brænder for at hjælpe kunderne

Annonce